M. Atamanalp, "Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması," Aqualife of Turkey , vol.19, pp.28-31, 2008
Atamanalp, M. 2008. Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. Aqualife of Turkey , vol.19 , 28-31.
Atamanalp, M., (2008). Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. Aqualife of Turkey , vol.19, 28-31.
Atamanalp, Muhammed. "Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması," Aqualife of Turkey , vol.19, 28-31, 2008
Atamanalp, Muhammed. "Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması." Aqualife of Turkey , vol.19, pp.28-31, 2008
Atamanalp, M. (2008) . "Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması." Aqualife of Turkey , vol.19, pp.28-31.
@article{article, author={Muhammed ATAMANALP}, title={Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması}, journal={Aqualife of Turkey}, year=2008, pages={28-31} }