M. Atamanalp, "Gökkuşağı alabalığı (O. mykiss) filetolarında sıcak tütsüleme sonrası kimyasal kompozisyon değişimleri.," Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.465-466, 2006
Atamanalp, M. 2006. Gökkuşağı alabalığı (O. mykiss) filetolarında sıcak tütsüleme sonrası kimyasal kompozisyon değişimleri.. Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1 , 465-466.
Atamanalp, M., (2006). Gökkuşağı alabalığı (O. mykiss) filetolarında sıcak tütsüleme sonrası kimyasal kompozisyon değişimleri.. Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, 465-466.
Atamanalp, Muhammed. "Gökkuşağı alabalığı (O. mykiss) filetolarında sıcak tütsüleme sonrası kimyasal kompozisyon değişimleri.," Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, 465-466, 2006
Atamanalp, Muhammed. "Gökkuşağı alabalığı (O. mykiss) filetolarında sıcak tütsüleme sonrası kimyasal kompozisyon değişimleri.." Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.465-466, 2006
Atamanalp, M. (2006) . "Gökkuşağı alabalığı (O. mykiss) filetolarında sıcak tütsüleme sonrası kimyasal kompozisyon değişimleri.." Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.465-466.
@article{article, author={Muhammed ATAMANALP}, title={Gökkuşağı alabalığı (O. mykiss) filetolarında sıcak tütsüleme sonrası kimyasal kompozisyon değişimleri.}, journal={Su Ürünleri Dergisi}, year=2006, pages={465-466} }