Res. Asst. PhD Emre AKOĞUL


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları


Research Areas: Social Sciences and Humanities

Metrics

Publication

16

Project

7
UN Sustainable Development Goals

Education Information

2018 - 2022

2018 - 2022

Doctorate

Ataturk University, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği, Turkey

2015 - 2018

2015 - 2018

Postgraduate

Eskisehir Osmangazi University, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği, Turkey

2010 - 2014

2010 - 2014

Undergraduate

Akdeniz University, Turizm Fakültesi, Turkey

Dissertations

2022

2022

Doctorate

Uluslararası Turistlerin Türk Mutfağı Tüketim Deneyimi Deneyimsel Değer Algıları, Yemeğe Yönelik Tutumları ve Memnuniyetlerinin Yer Bağlılığı ve Davranışsal Niyetlere Etkisi

Ataturk University, Turizm Fakültesi

2018

2018

Postgraduate

Liderlik Tarzları, Tükenmişlik ve Yaratıcılık İlişkisinin Belirlenmesi: Ankara’da Otel İşletmelerinde Bir Uygulama

Eskisehir Osmangazi University, Faculty Of Tourısm, Department Of Tourısm

Research Areas

Social Sciences and Humanities

Academic Titles / Tasks

2017 - Continues

2017 - Continues

Research Assistant

Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Managerial Experience

2021 - Continues

2021 - Continues

Internship Committee Member

Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2018 - Continues

2018 - Continues

Curriculum Preparation Committee Member

Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2017 - Continues

2017 - Continues

Adaptation/Exemption Committee Member

Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2017 - Continues

2017 - Continues

Farabi Program Department Coordinator

Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2017 - Continues

2017 - Continues

Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Courses

Postgraduate

Postgraduate

Yiyecek İçecek İşletmeciliği

Undergraduate

Undergraduate

Yiyecek İçecek İşletmeciliği

Undergraduate

Undergraduate

Yiyecek İçecek İşletmeciliği

Undergraduate

Undergraduate

Türk Mutfak Kültürü

Undergraduate

Undergraduate

Türk Mutfak Kültürü

Undergraduate

Undergraduate

Yiyecek İçecek Yönetimi

Undergraduate

Undergraduate

Mutfak İşlemleri

Undergraduate

Undergraduate

Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları

Undergraduate

Undergraduate

Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları

Undergraduate

Undergraduate

Temel Mutfak Uygulamaları III

Undergraduate

Undergraduate

Temel Mutfak Uygulamaları II

Undergraduate

Undergraduate

Türk Mutfak Kültürü Uygulamaları

Undergraduate

Undergraduate

Türk Mutfak Kültürü Uygulamaları

Undergraduate

Undergraduate

Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

2019

2019

ERZURUM MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KIŞ HAZIRLIKLARININ İNCELENMESİ

AKOĞUL E., AKSAKALLI Z.

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Turkey, 19 - 21 December 2019, pp.492

2018

2018

Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi

IŞIK C., Küçükaltan D., ÇAPAN O., AKOĞUL E., DENK E., Gönül T.

I. Uluslararası Turizmde Yeni Ufuklar (TUYUF), Ankara, Turkey, 26 - 27 October 2018, vol.1, no.1, pp.1-7

2018

2018

TÜKENMİŞLİK VE İŞGÖREN YARATICILIK İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ: AŞÇILAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

SEÇİLMİŞ C., AKOĞUL E.

2. ULUSLARARASI DMITRI YAVORONITSKI AVRUPA SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kiev, Ukraine, 26 - 29 April 2018

2017

2017

Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma

AKOĞUL E., SERÇEOĞLU N.

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 28 - 30 September 2017, pp.794-804

Books & Book Chapters

2022

2022

Osmanlı Mutfağı

AKOĞUL E.

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Prof. Dr. Atilla AKBABA, Doç. Dr. Neslihan SERÇEOĞLU, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.76-93, 2022

2022

2022

Gastronomi Teması

AKSAKALLI Z., AKOĞUL E., ERDOĞAN M. E.

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Fatma BAŞAR, Yusuf BAYRAKTAR, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.53-76, 2022 Sustainable Development

2021

2021

Etnik Restoranlar

Akoğul E.

in: NeoGastronomik Akımlar, Seda DERİNALP ÇANAKÇI, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.241-259, 2021

2019

2019

AMASYA: BAKLALI DOLMA

AKOĞUL E.

in: Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Samet ÇEVİK, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.57-62, 2019

2018

2018

Moleküler Gastronomi

AKOĞUL E.

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, , Editor, Detay Yayıncılık, Erzurum, 2018

Supported Projects

Activities in Scientific Journals

2021 - Continues

2021 - Continues

Journal of Silk Road Tourism Research

Assistant Editor/Section Editor

Tasks In Event Organizations

Ekim 2022

Ekim 2022

Doğadan Sofraya Bilim Makarna Yapım Teknikleri Sustainable Development

Social Activities

Akoğul E., Oral S.
Erzurum, Turkey

Nisan 2022

Nisan 2022

Kırgızistan Gastronomi Turizmi

Social Activities

Akoğul E.
Erzurum, Turkey

Mart 2022

Mart 2022

Eurodesk Yetkilileri Fakültemizde

Social Activities

Akoğul E.
Erzurum, Turkey

Aralık 2021

Aralık 2021

Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı

Workshop Organization

Akoğul E.
Erzurum, Turkey

Aralık 2021

Aralık 2021

Genç Şefler Yeni Öğrencilerle Buluşuyor

Social Activities

Akoğul E.
Erzurum, Turkey

Ekim 2021

Ekim 2021

Turizm Fakültesi Öğrencileri Adana Lezzet Festivalinde

Social Activities

Akoğul E.
Adana, Turkey

Mart 2021

Mart 2021

Çanakkale Zaferinin Yıl Dönümü

Social Activities

Akoğul E.
Erzurum, Turkey


Congress and Symposium Activities

01 September 2017 - 01 September 2017

01 September 2017 - 01 September 2017

1. Uluslararasi Turizmin Geleceği, İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik KongresiSustainable Development

Attendee

Mersin-Turkey