Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)
, cilt.7, sa.2, ss.59-79, 2023 (Hakemli Dergi)
COĞRAFİ İŞARETLER HAKKINDA YEREL YÖNETİCİ DEĞERLENDİRMELERİNİN ANALİZİ
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
, cilt.6, sa.1, ss.319-334, 2023 (Hakemli Dergi)
An Important Cheese in Turkish Cuisine: A Research on PGI-Registered Erzurum String Cheese
Journal of Ethnic Foods
, cilt.1, sa.1, 2023 (Scopus)
Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.5, sa.1, ss.102-122, 2021 (Hakemli Dergi)
Otel Mutfak Çalışanları Mesleki Eğitim Seviyeleri Kariyer Hedeflerinin Ölçülmesi: Kış Koridoru Analizi
Yorum-Yönetim-Yöntem Uluslararası Yönetim-Ekonomi ve Felsefe Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.55-83, 2017 (Hakemli Dergi)
İyi Bir Satış ve Pazarlama Müdürü Nasıl Olmalıdır
GENERAL MANAGEMENT TURİZM & YÖNETİM DERGİSİ
, ss.20, 2015 (Hakemsiz Dergi)