Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

OTEL MUTFAK ÇALIŞANLARININ GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİSİ ANALİZİ: ERZURUM ÖRNEĞİ

1st International The Congress On Hygiene Research In Hospitaly Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, cilt.1, ss.46 Creative Commons License

YEREL HALKIN GASTRONOMİ TURİZMİ ALGISI: ERZURUM ÖRNEĞİ

EGE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2023, ss.366 Creative Commons License

TÜRKİYE’DE COĞRAFİ İŞARET TESCİL SAYISINDA İLK ÜÇ SIRADA YER ALAN ŞEHİRLERİN GASTRONOMİK TESCİLLER AÇISINDAN KARŞILAŞTIRMASI.

BALKAN 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Edirne, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2023, cilt.1, ss.348 Creative Commons License

KIŞ KORİDORU GASTRONOMİ KORİDORUNA DÖNÜŞEBİLİR Mİ? BİR GASTRONOMİ ROTA DENEMESİ

KARADENIZ 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Batumi, Gürcistan, 9 - 10 Ekim 2023, ss.171-184 Creative Commons License

AĞZINDAN BAL DAMLAYAN BÖLGELER: TÜRKİYE ÖRNEĞİ

8.Socrates Uluslararası Eğitim, İşletme, Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.252-267 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

EDIBLE PLANTS USED IN VAN GASTRONOMY

TOKAT 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES, Tokat, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.191 Creative Commons License

TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ ALAN PEYNİRLER

AVRASYA 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Mart 2023, ss.446-459 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

MEŞHUR EDİRNE TAVA CİĞERİNİ DAHA ÖNCE HİÇ DENEYİMLEDİNİZ Mİ? CEVABINIZ EVET İSE PEKİ SONUÇ?

5th INTERNATIONAL CULTURE, ART and LITERATURE CONGRESS , Konya, Türkiye, 13 Aralık 2022, cilt.1, ss.513-514 Creative Commons License

YEREL YÖNETİCİLERİN DEĞERLENDİRMELERİYLE COĞRAFİ İŞARETLER

AKDENIZ 8th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 20 Kasım 2022, ss.86-106 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

ERZURUM IN GEOGRAPHICAL INDICATIONS

7TH ASIA PACIFIC INTERNATIONAL MODERN SCIENCES CONGRESS, Jakarta, Endonezya, 4 - 05 Kasım 2022, ss.290-301 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLERDE SON DURUMU

ANADOLU 10. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 15 - 16 Ekim 2022, ss.563-572 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA ERZURUM COĞRAFİ İŞARET (Cİ) ALMIŞ ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

1.ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021, ss.8-9 Creative Commons License

BİR KONAKLAMA İŞLETMESİNDE BASİT MALİYET KONTROL SİSTEMİNİN YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜNDE KULLANIMI

ULUSLARARASI 19 MAYIS MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.349-363 Creative Commons License

Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi

I. Uluslararası Turizmde Yeni Ufuklar (TUYUF), Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ekim 2018, cilt.1, sa.1, ss.1-7

Erzurum Oltu İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Algılamaları

5. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016

Kitap & Kitap Bölümleri

Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II, , Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.123-148, 2024

PEYNİRİN TARİHÇESİ ve PEYNİR TURİZMİ

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , Denk,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.23-47, 2023 Creative Commons License

Hangi Bölgenin Ağzından Bal Damlıyor? Türkiye Üzerine Bir Araştırma

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar-VI, KILIÇ,Sibel, Editör, Artikel Akademi Yayın, İstanbul, ss.63-90, 2023 Creative Commons License

Kültür ve Turizmin Kavşağında Peynir: 1996’dan 2023’e Bibliyometrik Bir Değerlendirme

Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, Tüzün,Kalemci İpek; Öksüz,Meryem, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.305-340, 2023 Creative Commons License

Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli /, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.285-300, 2023 Creative Commons License

Doğu Anadolu Bölgesi-4 (Malatya, Elazığ, Tunceli ve Erzurum)

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyelİ, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.243-266, 2023 Creative Commons License

Geleneksel Bir Peynirin İzinde: Erzurum Civil Peyniri Örneği

TURİZM ALANINDAKİ GELİŞMELERE AKADEMİK YORUMLAR, Denk,Erkan, Editör, YAZ YAYINLARI, Afyonkarahisar, ss.1-28, 2023 Creative Commons License

Karadeniz Bölgesi-Doğu Karadeniz Bölümü (Artvin, Rize, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt)

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.301-331, 2023 Creative Commons License

Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI, Kısa,Mustafa, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.247-266, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK, Erkan., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.285-300, 2023

TEREYAĞI DAHİL KATI VE SIVI YAĞLAR

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editör, Paradigma Yayınevi, Çanakkale, ss.151-176, 2023

Coğrafi İşaret (Ci) Tescilli Ulusal Üreticilerden Türkiye’de Yeni Ci Sistem Modeli Önerisine: Erzurum Su Böreği Örneği

Sosyal Bilimlerde Akademik Analiz ve Yorumlar, Kılıçarslan,Abdullah; Günay,Tuğrul; Ergün,Tolga, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.575-602, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Yerel Halkın Coğrafi İşaretler ve Etiketleri Hakkındaki Görüşlerinin Analizi

SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XIX, Nedim Sarıgüzel, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.119-153, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Coğrafi İşaretlerin Önemi ve Erzurum'un Tescilleri

SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL TARTIŞMALAR 11, Zeynel KARACAGİL, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.50-77, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Erzurum Yöre Sakinlerinin Coğrafi İşaretlere Yönelik Tutumlarının Analizi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler IV, SÖNMEZ Sinan, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.205-228, 2022 Creative Commons License

ERZURUM: OLTU CAĞ KEBABI

BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, MELAHAT YILDIRIM SAÇILIK,SAMET ÇEVİK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.175-183, 2019 Creative Commons License

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE PAZARLAMA

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Bilici N., Editör, Atatürk Araştırma Merkezi, Erzurum, ss.1-34, 2018 Creative Commons License

Ağırlama Endüstrisinde Yiyecek İçecek Hizmetleri

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Bilici N., Editör, Atatürk Araştırma Merkezi, Erzurum, ss.1-34, 2018 Creative Commons License

Ansiklopedide Bölümler

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

67

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

6

Açık Erişim

44
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları