Eğitim Bilgileri

Doktora, Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Türkiye 2004 - 2012
Yüksek Lisans, Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye 1988 - 1993
Lisans, Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye 1988 - 1993

Yabancı Diller

İngilizce, C1 İleri

Yaptığı Tezler

Doktora, Geleneksel Olarak Üretilen Yoğurtlardan Mayaların İzolasyonu ve İdentifikasyonu, Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitiüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı, 2012

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri, Veteriner Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

Dr.Öğr.Üyesi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, 2018 - Devam Ediyor
Yrd.Doç.Dr., Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, 2017 - 2018

Verdiği Dersler

Laboratory Technics II, Ön Lisans, 2022 - 2023
Laboratory Technics II, Ön Lisans, 2022 - 2023
Gıda Mikrobiyolojisi, Ön Lisans, 2021 - 2022
Laboratuvar Teknikleri II, Ön Lisans, 2021 - 2022
Laboratory Technics I, Ön Lisans, 2022 - 2023
Balık Muayenesi I, Doktora, 2022 - 2023
Laboratory Technics I, Ön Lisans, 2022 - 2023
Food Microbiology, Ön Lisans, 2022 - 2023
Laboratuvar Teknikleri 2, Ön Lisans, 2021 - 2022
Food Microbiology I, Ön Lisans, 2022 - 2023
Laboratuvar Teknikleri 1, Ön Lisans, 2021 - 2022
LABORATUVAR TEKNİKLERİ-2, Ön Lisans, 2020 - 2021
Gıdalarda Temel İşlemler II, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuar Teknikleri, Ön Lisans, 2020 - 2021
LABORATUVAR TEKNİKLERİ-2, Ön Lisans, 2020 - 2021
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri II, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri 1, Ön Lisans, 2021 - 2022
Gıda Mikrobiyolojisi I , Ön Lisans, 2021 - 2022
Gıda Mikrobiyolojisi, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri II, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri II, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri I, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri I, Ön Lisans, 2020 - 2021
Gıda Mikrobiyolojisi I, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Tekniklleri -1, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri I, Ön Lisans, 2020 - 2021
Gıda Mikrobiyolojisi, Ön Lisans, 2020 - 2021
Gıda Mikrobiyolojisi I, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri II, Ön Lisans, 2019 - 2020
Laboratuvar Teknikleri-1, Ön Lisans, 2020 - 2021
Laboratuvar Teknikleri II, Ön Lisans, 2018 - 2019
Gıda ve Personel Hijyeni, Ön Lisans, 2018 - 2019
Gıda Mikrobiyolojisi, Ön Lisans, 2017 - 2018, 2016 - 2017
Gıda Mikrobiyolojisi II, Ön Lisans, 2017 - 2018
Gıda Mikrobiyolojisi I, Ön Lisans, 2016 - 2017
Genel Mikrobiyoloji, Ön Lisans, 2016 - 2017
Labaoruvar Teknkleri I, Ön Lisans, 2017 - 2018
Mikrobiyoloji, Ön Lisans, 2016 - 2017

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Desteklenen Projeler

NADAROĞLU H., ERKAYA KOTAN T., POLATOĞLU B., BİBEROĞLU Ö., KAVAZ YÜKSEL A., BARAN A., TURGUT T., Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi, 2018 - 2019

Bilimsel Danışmanlıklar

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Diğer, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Türkiye, 2022 - Devam Ediyor

Metrikler





Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri

Kurumsal Tanıtım, Atatürk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2023

Akademi Dışı Deneyim

Meslek Odası, Erzurum Veteriner Hekimler Odası, Erzurum Veteriner Hekimler Odası
Diğer Kamu Kurumu, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
Diğer Kamu Kurumu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI