TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ


ÇAKMAKÇI S., ÇELİK K., ERTEM H., ÇALIŞKAN H.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.45, sa.4, ss.800-813, 2020 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 45 Sayı: 4
  • Basım Tarihi: 2020
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd20053
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.800-813
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet