Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklı...
Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Atıf İçin Kopyala
AKKÖSE A.
Akademik Gıda, cilt.16, ss.120-126, 2018 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
16
Basım Tarihi:
2018
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.449572
Dergi Adı:
Akademik Gıda
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.120-126
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet