Eğitim Bilgileri
2007 - 2012
2007 - 2012Doktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2004 - 2007
2004 - 2007Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2000 - 2004
2000 - 2004Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2012
2012Doktora
Pastırmada Kurutma Karakteristikleri ile Difüzyon katsayılarının Belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2007
2007Yüksek Lisans
Sığır etinin camsılığa geçiş sıcaklığı ile bu sıcaklığın üzerinde ve altında depolanan etlerde oluşan bazı biyokimyasal değişimler üzerine çeşitli kriyoprotektif biyopolimerlerin etkisinin tespiti
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2023
20232547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 58. Maddesi ile Döner Sermaye Mevzuatı
Diğer
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı
2023
2023TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Oku & Yayınla Anlaşması: Wiley Dergilerinde Açık Erişim Makale Yayınlama (Yazarlar İçin)
Mesleki Eğitim
John Wiley & Sons Limited
2021
2021Deney Laboratuvarları İçin Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi
Kalite Yönetimi
RAN Kalite
2021
2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi
Kalite Yönetimi
RAN Kalite
2021
2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları İçin Risk Analizi Eğitimi
Kalite Yönetimi
RAN Kalite
2021
2021TS EN ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği İçin Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi
Kalite Yönetimi
RAN Kalite
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorProf. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2019 - 2024
2019 - 2024Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2013 - 2019
2013 - 2019Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2012 - 2013
2012 - 2013Araştırma Görevlisi Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2005 - 2012
2005 - 2012Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorBirim Akreditasyon Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorProgram Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorLaboratuvar ve Analiz Akreditasyon Koordinatörlüğü Yürütme Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorGıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü Kalite Yönetim Birimi Sorumlusu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorGıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorGıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü Bünyesinde Görevlendirme
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorGıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü Taşınır Kayıt Yetkilisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorBölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorErasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorMevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorFarabi Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2019 - 2021
2019 - 2021Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
2004 - 2005
2004 - 2005Gıda Mühendisi
Ticari Kuruluş Özel, Kılıçlar Süt Fabrikası, Üretim
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2024
2024Yüksek Lisans
Tavuk burger üretiminde oleojel kullanımının fizikokimyasal ve duyusal özelliklere etkisi
Akköse A. (Danışman)
G.TUYSUZ(Öğrenci)
2024
2024Doktora
YAĞ ORANI VE PİŞİRME YÖNTEMİNİN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUKTA POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBON OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Akköse A. (Danışman)
M.KIRKYOL(Öğrenci)
2024
2024Yüksek Lisans
Piliç salam üretiminde pirina yağı oleojeli kullanımının fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özelliklere etkisi
Akköse A. (Danışman)
Ş.YAZICI(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Piliç salam üretiminde yemeklik argan yağı kullanımının fizikokimyasal ve duyusal özelliklere etkisi
Akköse A. (Danışman)
F.MOUTA(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Isıl İşlem Görmüş Sucuğun Bazı Fizikokimyasal ve Tekstürel Özellikleri
Akköse A. (Danışman)
S.Saraç(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Yağı azaltılmış tavuk köftesinde kinoa unu ve κ-karragenan kullanımının kalite özelliklerine etkileri
Akköse A. (Danışman)
D.İNCE(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
FARKLI KLORÜR TUZLARININ LAKERDANIN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Akköse A. (Danışman)
A.ALI(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Tavuk köftesi üretiminde farklı klorür tuzları kullanımının fizikokimyasal ve duyusal özelliklere etkileri
Akköse A. (Danışman)
M.KAYA(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
Pastırma üretiminde fizikokimyasal ve tekstürel degisimlerin belirlenmesi
Akköse A. (Danışman)
M.Kırkyol(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
Yağı azaltılmış tavuk köftelerinde chia unu ve κ-karragenan kullanımının fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özelliklere etkileri
Akköse A. (Danışman)
A.MURAT(Öğrenci)
2017
2017Yüksek Lisans
Ayçiçek yağı kullanımının, hindi salamının yağ asidi kompozisyonu ile fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özelliklerine etkisi
Akköse A. (Danışman)
C.ÇELİK(Öğrenci)
2017
2017Yüksek Lisans
Kuyruk yağı kullanımının ısıl işlem görmüş sucuğun bazı fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Akköse A. (Danışman)
P.ANLAR(Öğrenci)
Araştırma Altyapısı Bilgileri
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
2024A solution for fillet quality: Slaughter age’s effect on protein mechanism and oxidation
Kara A., Akköse A., Urçar Gelen S., Uçar A., Parlak V., Kocaman E. M., et al.
HELIYON , cilt.10, sa.10, ss.2-29, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Effect of different chloride salts on chicken burger quality
İncesu M., AKKÖSE A.
International Food Research Journal , cilt.31, sa.2, ss.331-340, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Evaluation of physicochemical, textural, and sensory properties of reduced-fat chicken patties produced with chia flour and κ-carrageenan
Kesemen A. M., AKKÖSE A.
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE , cilt.36, sa.3, ss.309-319, 2024 (SCI-Expanded)
2023
2023Effects of animal fat replacement with almond flour on quality parameters of beef patties
Kirkyol M., AKKÖSE A.
Food Science and Nutrition , cilt.11, sa.11, ss.7091-7099, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Investigation of textural and physicochemical changes during the manufacturing process of pastirma, a dry-cured meat product
Kirkyol M., AKKÖSE A.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL , cilt.29, sa.7, ss.739-747, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Microbiological, Physicochemical and Sensorial Changes during the Ripening of Sucuk, a Traditional Turkish Dry-Fermented Sausage: Effects of Autochthonous Strains, Sheep Tail Fat and Ripening Rate
AKKÖSE A., ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., KAYA M., KABAN G.
FERMENTATION-BASEL , cilt.9, sa.6, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Evaluating the effect of using mechanically deboned chicken meat as a partial or total replacer for emulsion-type chicken sausages
Bahrami P., Kotan Yilmaz G., AKKÖSE A., KAYA M., KABAN G.
Cogent Food and Agriculture , cilt.9, sa.1, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Effect of climate change on fillet quality and shelf-life of Oncorhynchus mykiss under controlled conditions
Alak G., Kara A., Akköse A., Urçar Gelen S., Tanas Ş. T., Uçar A., et al.
Journal of the Science of Food and Agriculture , cilt.104, sa.3, ss.1520-1551, 2023 (SCI-Expanded)
2019
2019Yogurt ice cream sweetened with sucrose, stevia and honey: Some quality and thermal properties
Arslaner A., Salık M. A., Özdemir S., Akköse A.
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES , cilt.37, sa.6, ss.446-455, 2019 (SCI-Expanded)
2018
2018Characteristics of Pastirma Types Produced from Water Buffalo Meat
Akköse A., Kaban G., Karaoğlu M. M., Kaya M.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI , cilt.24, sa.2, ss.179-185, 2018 (SCI-Expanded)
2018
2018Volatile profile and fatty acid composition of kavurma (A cooked uncured meat product) produced with animal fat combinations
Ogras Ş., AKKÖSE A., KABAN G., KAYA M.
International Journal of Food Properties , cilt.21, sa.1, ss.364-373, 2018 (SCI-Expanded)
2017
2017Volatile compounds and some physico-chemical properties of pastirma produced with different nitrate levels
AKKÖSE A., ÜNAL N., Yalinkiliç B., KABAN G., KAYA M.
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences , cilt.30, sa.8, ss.1168-1174, 2017 (SCI-Expanded)
2017
2017Effect of freezing/thawing process on salting kinetics and thermal properties of beef
AKKÖSE A.
CYTA-JOURNAL OF FOOD , cilt.15, sa.3, ss.418-424, 2017 (SCI-Expanded)
2016
2016Determination of Salt Diffusion Coefficient in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)
AKKÖSE A., Aktas N.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY , cilt.25, sa.3, ss.344-349, 2016 (SCI-Expanded)
2014
2014Curing and diffusion coefficient study in pastirma, a Turkish traditional meat product
AKKÖSE A., Aktas N.
MEAT SCIENCE , cilt.96, sa.1, ss.311-314, 2014 (SCI-Expanded)
2011
2011GLASS TRANSITION OF RAINBOW TROUT AND EFFECT OF CRYOPROTECTANTS ON SOME CHANGES
Aktas N., AKKÖSE A.
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING , cilt.34, sa.3, ss.609-622, 2011 (SCI-Expanded)
2010
2010Glass Transition of Rainbow Trout and Its Oxidation Stability During Storage
AKTAS N., AKKÖSE A.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES , cilt.13, sa.4, ss.800-809, 2010 (SCI-Expanded)
2009
2009DETERMINATION OF GLASS TRANSITION TEMPERATURE OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) AND EFFECTS OF VARIOUS CRYOPROTECTIVE BIOPOLYMER BLENDS ON SOME CHEMICAL CHANGES
Akkoese A., AKTAS N.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION , cilt.33, sa.5, ss.665-675, 2009 (SCI-Expanded)
2008
2008Determination of glass transition temperature of beef and effects of various cryoprotective agents on some chemical changes
Akkoese A., Aktas N.
MEAT SCIENCE , cilt.80, sa.3, ss.875-878, 2008 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
2024Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Hindi Burgerlerin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Ünal K., Kırkyol M., Akköse A.
Food Science and Engineering Research , cilt.3, sa.2, ss.1-10, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
2024ET ÜRÜNLERİNDE YAĞ İKAME MADDELERİNİN KULLANIMI
Kırkyol M., Akköse A.
GIDA , cilt.49, sa.3, ss.478-503, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
2024Effect of Using Olive Pomace Oil Oleogel on Physicochemical, Textural and Sensory Properties in Bologna-Type Chicken Sausage Production
Yazıcı Ş., Kırkyol M., Akköse A.
Food Science and Engineering Research , cilt.3, sa.1, ss.79-88, 2024 (Hakemli Dergi)
2018
2018Effect of Various Biopolymers on Glass Transition Temperature of Chicken Breast Meat
Akköse A.
AKADEMIK GIDA , cilt.16, ss.120-126, 2018 (Hakemli Dergi)
2012
2012Salt Diffusion in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)
AKKÖSE A., AKTAŞ N.
Akademik Gıda , cilt.10, ss.12-16, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2024
2024Use of Persimmon (Diospyros Kaki) as a Fat Substıtute in Chicken Burger
Kırkyol M., Akköse A.
12th International İstanbul Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 29 - 31 Mayıs 2024, ss.235-244
2024
2024The Effect Of Fat Ratio on the Color, Texture, and Sensory Properties of Heat-Treated Sucuk
Kırkyol M., Akköse A.
12th International İstanbul Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 29 - 31 Mayıs 2024, ss.224-234
2024
2024Thermal Properties of Argan Oil Oleogels Prepared with Different Waxes
Kırkyol M., Akköse A.
17th International İstanbul Scientific Research Congress on Life, Engineering, Architecture, and Mathematical Sciences, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2024, ss.95-101
2023
2023DERİN YAĞDA KIZARTMA İŞLEMİNDE DOĞAL ANTİOKSİDAN KAYNAĞI: FESLEĞEN
Söğüt C., Kırkyol M., Akköse A., Şişik Oğraş Ş.
2. ULUSLARARASI GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR SEMPOZYUMU, Bolu, Türkiye, 28 - 30 Aralık 2023, ss.1249-1259
2023
2023Effect of Hydrocolloids on Texture of Meat Products
Kırkyol M., Akköse A.
4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.47-53
2023
2023Thermal, Textural and Color Properties of Hazelnut Oil Oleogels Produced with Different Waxes
Kırkyol M., Akköse A.
4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.33-39
2023
2023Thermal, Textural and Color Properties of Olive Pomace Oil Oleogels Prepared with Different Waxes
Kırkyol M., Akköse A.
5TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.439-446
2023
2023Texture and Color Properties of Argan Oil Oleogels Prepared with Carnauba or Candelilla Waxes and Their Blends
Kırkyol M., Akköse A.
5TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.432-438
2022
2022Effect of Storage on the Thermal Properties of Hazelnut Oil Oleojels
Kırkyol M., Akköse A.
2. INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Rize, Türkiye, 21 - 22 Aralık 2022
2022
2022Almond Flour and Usage in Food Products
Kırkyol M., Akköse A.
2. INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Rize, Türkiye, 21 - 22 Aralık 2022
2022
2022OLEOJELS AND USE IN FOODS
Şişik Oğraş Ş., Akköse A.
2ND INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 17 - 19 Aralık 2022
2022
2022YEMEKLİK ARGAN YAĞININ TERMAL KARAKTERİZASYONU
KIRKYOL M., AKKÖSE A.
BURSA 1ST INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Bursa, Türkiye, 23 - 24 Nisan 2022
2022
2022YEMEKLİK ARGAN YAĞI VE KARNAUBA VAKSI İLE ELDE EDİLEN OLEOJELLERİN TERMAL ÖZELLİKLERİ
KIRKYOL M., AKKÖSE A.
BURSA 1ST INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Bursa, Türkiye, 23 - 24 Nisan 2022
2022
2022Thermal Properties of Oleogels Made with Hazelnut Oil and Carnauba Wax
Kırkyol M., Akköse A.
8. INTERNATIONAL ISTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 12 - 13 Mart 2022
2020
2020KİNOA UNU VE Κ-KARRAGENAN KULLANIMININ YAĞI AZALTILMIS TAVUK KÖFTESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Akköse A., İnce D.
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.342
2020
2020TAVUK KÖFTESİ ÜRETİMİNDE FARKLI KLORÜR TUZLARI KULLANIMIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERE ETKİLERİ
Akköse A., Kaya M.
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.345
2019
2019Effect of Sucrose and Sorbitol on Glass Transition Temperature of Turkey Meat
AKKÖSE A.
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.502-506
2018
2018The Quality and Thermal Properties of Plain and Cocoa Yogurt Ice-Cream Samples Produced with Stevia and Honey
ARSLANER A., ÖZDEMİR S., AKKÖSE A., SALIK M. A.
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018
2018
2018Effect of Using Sheep Tail Fat on some Physicochemical and Sensory Properties of Heat Treated Sucuk
AKKÖSE A., ANLAR P., KABAN G.
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.759
2018
2018The Effect of Sheep Tail Fat on Textural Properties of Heat Treated Sucuk
AKKÖSE A., ANLAR P.
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.761
2018
2018Textural Characteristics of Heat Treated Sucuk Produced by Using Different Salt Mixtures
FETTAHOGLU K., YILMAZ Z. F., AKKÖSE A., KABAN G.
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.711
2018
2018Glass Transition Temperature of Goose Meat. A DSC Study
AKKÖSE A.
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018
2018
2018Textural Properties of Bologna Type Turkey Meat Sausages Produced with Different Levels of Sunflower Oil
AKKÖSE A., ÇELİK C.
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.202
2017
2017Volatile Compounds and Some Physico-Chemical Properties of Bologna-Type Beef Sausage Produced With Sunflower Oil
ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., AKKÖSE A., KAYA M., KABAN G.
47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017
2017
2017Effects of Using Hazelnut Oil on Some Physico-Chemical Properties and Volatile Compounds of Bologna-Type Beef Sausage
ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., AKKÖSE A., KABAN G., KAYA M.
47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017
2017
2017Hindi Eti ve Ayçiçek Yağı Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
AKKÖSE A., ÇELİK C.
4th International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017
2016
2016Effect of Nitrite on Shelf Life and Safety of Emulsified Meat Products
KAYA M., AKKÖSE A., KABAN G.
International Congress on Food of Animal Origin, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.182
2016
2016Use of Hot-Boned Meat in Emulsified Meat Products
AKKÖSE A., Hazar F. Y., KAYA M., KABAN G.
International Congress on Food of Animal Origin, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.184
2016
2016The effects of using different levels hazelnut oil on instrumental texture properties of Bologna type sausage
ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., AKKÖSE A., KABAN G., KAYA M.
2nd Congress on Food Structure & Design, 26 - 28 Ekim 2016
2016
2016Effects of using sunflower oil on textural properties of Bologna type sausage
AKKÖSE A., ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., KABAN G., KAYA M.
2nd Congress on Food Structure & Design, 26 - 28 Ekim 2016
2015
2015Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCI, MgCI2, and CaCI2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma
Kaya M., Aksu M. İ., Kaban G., Akköse A., Yalınkılıç B.
The 3nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucases, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169
2015
2015Determination of Melting and Freezing Characteristics of Olive Oils from Different Olive Cultivars
ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., AKKÖSE A.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.513
2015
2015Glass Transition Temperature of Pastırma, a DSC study
AKKÖSE A.
The 3rd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucacus’, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.160
2015
2015Et ve Et Ürünlerinde Radyofrekans Isıtma Uygulamaları
AKKÖSE A., Özhamamcı İ.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.170
2015
2015Tavuk Göğüs Kasında Tuzlamaya Bağlı Nem Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi
AKKÖSE A.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.169
2012
2012Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi
AKKÖSE A., AKTAŞ N.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.159
2012
2012Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi
AKKÖSE A., AKTAŞ N.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.158
2012
2012Gökkuşağı Alabalığında Tuz Difüzyonu Üzerine Sıcaklığın etkisi
AKKÖSE A., AKTAŞ N.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.160
2012
2012Gökkuşağı Alabalığında Tuzlamaya Bağlı Nem Difüzyon Katsayısının Tespit Edilmesi
AKKÖSE A., AKTAŞ N.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.161
2011
2011Diffusion Kinetics of Sodium Chloride in Rainbow Trout
AKKÖSE A., AKTAŞ N.
4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.73
2010
2010Determination of Changes in Connective Tissue Treated with Various Cryoprotective Biopolymers. A Differential Scanning Calorimetry (DSC) Study
AKTAŞ N., Kadirbeyoğlu Y., AKKÖSE A.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.424
2009
2009Gıdalarda Camsı Değişim Sıcaklığı ve Önemi
Aktaş N., AKKÖSE A.
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.173-177
2009
2009Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı
AKTAŞ N., AKKÖSE A.
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.167-171
2008
2008Gıdalarda Faz Değişimleri Ve Oluşturduğu Etkiler
AKKÖSE A., Aktaş N.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.1127-1130
2007
2007A Research on Some Biochemical Changes Occurred in the Meat Samples Stored at Above and Under Glass Transition Temperature
AKTAŞ N., AKKÖSE A.
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.67
Desteklenen Projeler
2023 - 2024
2023 - 2024Piliç Salam Üretiminde Hayvansal Yağ İkamesi Olarak Oleojel Kullanım İmkanlarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKKÖSE A. (Yürütücü), YAZICI Ş.
2023 - 2024
2023 - 2024Pastırma üretiminde otomatik ağırlık ölçümüne dayalı son nem içeriğinin belirlenebildiği kurutma tekniği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKKÖSE A. (Yürütücü), KABAN G., KAYA M.
2023 - 2024
2023 - 2024Kaz etinde tuzlama ve soğukta kurutma kinetiklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Akköse A. (Yürütücü), Kesemen A. M.
2021 - 2024
2021 - 2024Yağ Oranı ve Pişirme Yönteminin Isıl İşlem Görmüş Sucukta Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKKÖSE A. (Yürütücü), KIRKYOL M.
2016 - 2021
2016 - 2021KARRAGENAN, KSANTAN GAM VE KETEN TOHUMU GAMI İLAVE EDİLEREK HAZIRLANAN TAVUK ETİ NUGGETLARININ BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKKÖSE A. (Yürütücü), KIRKYOL M.
2015 - 2020
2015 - 2020HİNDİ VE KAZ ETİNDE CAMSI GEÇİŞ SICAKLIKLARININ BELİRLENMESİ VE BAZI KRİYOPROTEKTİF AJANLARIN BU SICAKLIK DEĞERLERİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN TESPİTİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKKÖSE A. (Yürütücü)
2017 - 2019
2017 - 2019Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Isıl İşlem Koşullarının Optimizasyonu
TÜBİTAK Projesi
Kaban G. (Yürütücü), Kaya M., Akköse A.
2016 - 2017
2016 - 2017Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi
Akköse A., Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)
2015 - 2016
2015 - 2016TEKRARLANAN DONDURMA/ÇÖZÜNDÜRME İŞLEMİNİN VE BAZI KRİPROTEKTİF AJANLARIN TAVUK GÖĞÜS ETİ KALİTESİ VE PROTEİN STABİLİZASYONU ÜZERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKKÖSE A. (Yürütücü)
2014 - 2016
2014 - 2016TAVUK ETİNİN CAMSI DEĞİŞİM SICAKLIĞI ÜZERİNE BAZI BİYOPOLİMERLERİN ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKKÖSE A. (Yürütücü)
2013 - 2014
2013 - 2014TAZE VEYA DONDURULARAK ÇÖZÜNDÜRÜLMÜŞ PASTIRMALIK ETLERDE KÜRLEME SONUNDA TUZ DİFÜZYON KATSAYILARININ VE MİYOFİBRİLER PROTEİNLERİN TERMAL ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKKÖSE A. (Yürütücü)
2008 - 2009
2008 - 2009Pastırmada Kurutma Kinetiği ve Kütle Transfer-Difüzyon Katsayılarının Tespiti
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Akköse A., Aktaş N. (Yürütücü)
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorJournal of Studies in Advanced Technologies
Editörler Kurulu Üyesi
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorJournal of Fisheries Science
Editörler Kurulu Üyesi
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorFood & Nutrition Journal
Editörler Kurulu Üyesi
2021 - 2022
2021 - 2022International Journal of Nutrition and Food Sciences
Editörler Kurulu Üyesi
2021 - 2022
2021 - 2022SCIREA Journal of Biology
Editörler Kurulu Üyesi
Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler
2004 - Devam Ediyor
2004 - Devam EdiyorGıda Mühendisleri Odası
Üye
Bilimsel Hakemlikler
Şubat 2024
Şubat 2024HEAT AND MASS TRANSFER/WAERME- UND STOFFUEBERTRAGUNG
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2024
Şubat 2024GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Şubat 2024
Şubat 2024FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Aralık 2023
Aralık 2023JOURNAL OF FOOD QUALITY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Ege Üniversitesi, Türkiye
Eylül 2023
Eylül 2023JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2023
Ağustos 2023JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2023
Ağustos 2023Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Temmuz 2023
Temmuz 2023JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2023
Mayıs 2023Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Mayıs 2023
Mayıs 2023Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mart 2023
Mart 2023GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Ocak 2023
Ocak 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ocak 2023
Ocak 2023JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Aralık 2022
Aralık 2022JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2022
Aralık 2022Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Doktora, Ankara Üniversitesi, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 20224th International Conference on Advanced Engineering Technologies
Bildiri (Tam Metin)
Mayıs 2022
Mayıs 2022Applied Food Research
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022Applied Food Research
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Şubat 2022
Şubat 2022TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ocak 2022
Ocak 2022JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2021
Aralık 2021FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2021
Aralık 2021Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türkiye
Kasım 2021
Kasım 2021FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2021
Kasım 2021Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye
Ekim 2021
Ekim 2021GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Haziran 2021
Haziran 2021Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Haziran 2021
Haziran 2021Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türkiye
Mayıs 2021
Mayıs 2021TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
Hakemli Bilimsel Dergi
Nisan 2021
Nisan 2021PROGRESS IN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2021
Şubat 2021GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Ocak 2021
Ocak 2021TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
Hakemli Bilimsel Dergi
Aralık 2020
Aralık 2020GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Kasım 2020
Kasım 2020FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2020
Eylül 2020Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Ordu Üniversitesi, Türkiye
Ağustos 2020
Ağustos 2020TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
Hakemli Bilimsel Dergi
Haziran 2020
Haziran 2020Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mart 2020
Mart 2020FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2020
Şubat 2020FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2019
Kasım 2019GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2019
Ekim 2019TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Temmuz 2019
Temmuz 2019JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2019
Temmuz 2019GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Mayıs 2019
Mayıs 2019TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2018
Kasım 2018FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2018
Ekim 2018JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2018
Eylül 2018JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2018
Mayıs 2018FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2018
Mayıs 2018FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2018
Nisan 2018FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2018
Mart 2018FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2018
Şubat 2018JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2018
Şubat 2018JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2018
Şubat 2018FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2017
Kasım 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2017
Ekim 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2017
Eylül 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2017
Temmuz 2017FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2017
Temmuz 2017FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2017
Haziran 2017FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2017
Haziran 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2017
Mart 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2017
Mart 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2017
Mart 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2017
Mart 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2017
Ocak 2017JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2016
Ocak 2016FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2015
Haziran 2015FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2015
Mayıs 2015FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2014
Nisan 2014FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2013
Eylül 2013FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2013
Nisan 2013FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2013
Mart 2013FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Mayıs 2024
Mayıs 202412. Uluslararası İstanbul Bilimsel Çalışmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 20241. ULUSLARARASI İYONYA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., AKKÖSE A.
Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 20246. Uluslarası Dicle Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 20246. ULUSLARARASI DİCLE BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., AKKÖSE A., TOPDAŞ E. F.
Diyarbakır, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024INTERNATIONAL FOOD INNOVATION AND SUSTAINABILITY CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Aksu M. İ., AKKÖSE A.
İstanbul, Türkiye
Nisan 2024
Nisan 202417th International İstanbul Scientific Research Congress on Life, Engineering, Architecture, and Mathematical Sciences
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., TOPDAŞ E. F.
İstanbul, Türkiye
Nisan 2024
Nisan 20245. ULUSLARARASI AKDENİZ BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., AKKÖSE A.
Antalya, Türkiye
Mart 2024
Mart 20246. Uluslararası Azerbaycan Fen, Mühendislik, Matematik ve Uygulamalı Bilimler Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Mart 2024
Mart 20249. Uluslararası Fen Bilimleri ve İnovasyon Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Mart 2024
Mart 20248. Uluslararası Göbeklitepe Bilimsel Çalışmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Şubat 2024
Şubat 20247. Uluslarası Hasankeyf Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Şubat 2024
Şubat 20243. Uluslararası Selçuk Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Ocak 2024
Ocak 20247. Uluslararası Marmara Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Ocak 2024
Ocak 20243. Uluslararası Boğaziçi Bilimsel Çalışmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Aralık 2023
Aralık 20231. INTERNATIONAL BLACKSEA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., ÇAKMAKÇI S.
Trabzon, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 20237. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Ankara, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 202318. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Polatoğlu B., Bayram B., AKKÖSE A., AYGÜN E. B.
Ankara, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 202311. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Sarıkaya M., Polat R., Akköse A., Şenkuytu E.
Mardin, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 20234. ULUSLARARASI AKDENİZ BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Adana, Türkiye
Aralık 2023
Aralık 20237. ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A.
Erzurum, Türkiye
Kasım 2023
Kasım 20233. ULUSLARARASI TRAKYA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Edirne, Türkiye
Kasım 2023
Kasım 20235th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Uğuz H., Karabacak T., Severoğlu S., Topal A., Dadaşoğlu F., Aydın H., et al.
Antalya, Türkiye
Kasım 2023
Kasım 20234TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Comrat, Moldova
Kasım 2023
Kasım 20237. ULUSLARARASI GÖBEKLİTEPE BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Şanlıurfa, Türkiye
Kasım 2023
Kasım 20232. ULUSLARARASI ULUDAĞ BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., ÇAKMAKÇI S.
Bursa, Türkiye
Ekim 2023
Ekim 20232. ULUSLARARASI SELÇUK BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., AKKÖSE A.
Konya, Türkiye
Ekim 2023
Ekim 20236. ULUSLARARASI MARMARA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
İstanbul, Türkiye
Ekim 2023
Ekim 20232. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., AKKÖSE A.
Türkiye
Eylül 2023
Eylül 2023VII. International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Krakow, Polonya
Eylül 2023
Eylül 20235. ULUSLARARASI DİCLE BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., ÇAKMAKÇI S.
Diyarbakır, Türkiye
Eylül 2023
Eylül 20236. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Ankara, Türkiye
Ağustos 2023
Ağustos 20233. ULUSLARARASI AKDENİZ BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., ÇAKMAKÇI S.
Antalya, Türkiye
Ağustos 2023
Ağustos 20232. ULUSLARARASI TRAKYA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., ÇAKMAKÇI S.
Edirne, Türkiye
Ağustos 2023
Ağustos 202317. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Bozkurt E., Koçyiğit R., Akköse A., Aygün E. B.
Ankara, Türkiye
Ağustos 2023
Ağustos 20232. ULUSLARARASI BOĞAZİÇİ BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A.
İstanbul, Türkiye
Temmuz 2023
Temmuz 20236. ULUSLARARASI GÖBEKLİTEPE BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A.
Şanlıurfa, Türkiye
Temmuz 2023
Temmuz 20231. ULUSLARARASI ULUDAĞ BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., Çakmakçı S.
Bursa, Türkiye
Temmuz 2023
Temmuz 20231. ULUSLARARASI SELÇUK BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Konya, Türkiye
Haziran 2023
Haziran 20236. ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., AKKÖSE A.
Erzurum, Türkiye
Haziran 2023
Haziran 20235. ULUSLARARASI MARMARA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A.
İstanbul, Türkiye
Mayıs 2023
Mayıs 20231. ULUSLARARASI TRAKYA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A.
Edirne, Türkiye
Mayıs 2023
Mayıs 20235. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A.
Ankara, Türkiye
Mayıs 2023
Mayıs 202310. ULUSLARARASI MARDİN ARTUKLU BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Koçyiğit R., Sarıkaya M., Akköse A., Şenkuytu E.
Mardin, Türkiye
Mayıs 2023
Mayıs 20235. ULUSLARARASI GÖBEKLİTEPE BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A.
Şanlıurfa, Türkiye
Mart 2023
Mart 20235. ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Dağcı Kıranşan K., AKKÖSE A.
Erzurum, Türkiye
Mart 2023
Mart 202316. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Karakuş Yılmaz T., Aygün E. B., AKKÖSE A.
Ankara, Türkiye
Mart 2023
Mart 20234. ULUSLARARASI MARMARA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A.
İstanbul, Türkiye
Ocak 2023
Ocak 20239. ULUSLARARASI MARDİN ARTUKLU BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Koçyiğit R., Sarıkaya M., Akköse A., Şenkuytu E.
Türkiye
Aralık 2022
Aralık 20224. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., KIRBAŞ A.
İstanbul, Türkiye
Aralık 2022
Aralık 20222nd International Congress on Scientific Advances
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Tozsin G., Dağcı Kıranşan K., Akköse A.
Türkiye
Aralık 2022
Aralık 202215. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Güllap M. K., Akköse A., Yurdigül Y., Ürüşan Altun H.
Türkiye
Aralık 2022
Aralık 20222nd International Congress on Multidisciplinary Natural Sciences and Engineering
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Ankara, Türkiye
Kasım 2022
Kasım 20223.INTERNATIONAL DİCLE SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., KIRBAŞ A.
Diyarbakır, Türkiye
Kasım 2022
Kasım 20223. INTERNATIONAL MARMARA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., KIRBAŞ A.
İstanbul, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022Türkiye 14. Gıda Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., UZUNDUMLU A. S.
Türkiye
Ekim 2022
Ekim 20224. INTERNATIONAL GÖBEKLİTEPE SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., KIRBAŞ A.
Şanlıurfa, Türkiye
Eylül 2022
Eylül 20224th International Advanced Engineering Technologies
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Bayburt, Türkiye
Eylül 2022
Eylül 20221. INTERNATIONAL CULTURE, TOURISM AND ECONOMY CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Mardin, Türkiye
Eylül 2022
Eylül 20225th International Science Symposium
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Sarajevo, Bosna-Hersek
Ağustos 2022
Ağustos 20223. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
İstanbul, Türkiye
Ağustos 2022
Ağustos 2022The 14th International Scientific Research Congress
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Güllap M. K., AKKÖSE A.
Türkiye
Ağustos 2022
Ağustos 2022AL-FARABI 4th INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
İleritürk M., Aktaş Şenocak E., Akköse A., Gedikli S., Topçu E., Açışlı Ö.
Erzurum, Türkiye
Ağustos 2022
Ağustos 20221st International Traditional Foods and Sustainable Food System Symposium
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., AKKÖSE A.
Türkiye
Temmuz 2022
Temmuz 20222. INTERNATIONAL MEDITERRANEAN SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Girne, Kıbrıs (Kktc)
Haziran 2022
Haziran 20224th International Conference on Food, Agriculture, and Animal Sciences
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Haziran 2022
Haziran 20228. ULUSLARARASI MARDİN ARTUKLU BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Koçyiğit R., Akköse A., Sarıkaya M., ŞENKUYTU E.
Türkiye
Nisan 2022
Nisan 20224.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Koçyiğit R., Güzeldir B., AKKÖSE A., ŞENKUYTU E., KOPUZLU S., et al.
Türkiye
Nisan 2022
Nisan 20222.INTERNATIONAL MARMARA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Eraslan Taşpınar Ş., AKKÖSE A.
Türkiye
Mart 2022
Mart 20222. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Aralık 2021
Aralık 2021Uluslararası Bilimsel Gelişmeler Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A., KOÇYİĞİT R., UZUNDUMLU A. S.
Türkiye
Ekim 2021
Ekim 20213rd International Conference on Food, Agriculture, and Animal Sciences
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Türkiye
Ekim 2020
Ekim 2020Türkiye 13. Gıda Kongresi
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Akköse A.
Çanakkale, Türkiye
Akademik Dolaşım Faaliyetleri
2019 - 2019
2019 - 2019Erasmus Programı
Ders Verme
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Iaşi - Romanya, Romanya
2017 - 2017
2017 - 2017Erasmus Programı
Ders Verme
University of Helsinki, Finlandiya
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
29 Mayıs 2024 - 31 Mayıs 2024
29 Mayıs 2024 - 31 Mayıs 202412th International İstanbul Scientific Research Congress
Moderatör
İstanbul-Türkiye
29 Mayıs 2024 - 31 Mayıs 2024
29 Mayıs 2024 - 31 Mayıs 202412th International İstanbul Scientific Research Congress
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
28 Nisan 2024 - 30 Nisan 2024
28 Nisan 2024 - 30 Nisan 202417th International İstanbul Scientific Research Congress on Life, Engineering, Architecture, and Mathematical Sciences
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
28 Aralık 2023 - 30 Aralık 2023
28 Aralık 2023 - 30 Aralık 2023Abant 2. Uluslararası Güncel Akademik Çalışmalar Sempozyumu
Katılımcı
Bolu-Türkiye
23 Kasım 2023 - 26 Kasım 2023
23 Kasım 2023 - 26 Kasım 20235th International Conference on Food Agriculture and Animal Sciences
Katılımcı
Antalya-Türkiye
17 Kasım 2023 - 19 Kasım 2023
17 Kasım 2023 - 19 Kasım 20234th International Congress on Engineering and Life Science
Katılımcı
Comrat-Moldova
21 Aralık 2022 - 22 Aralık 2022
21 Aralık 2022 - 22 Aralık 20222. International Black Sea Modern Scientific Research Congress
Katılımcı
Rize-Türkiye
19 Ekim 2022 - 21 Ekim 2022
19 Ekim 2022 - 21 Ekim 2022Türkiye 14. Gıda Kongresi
Oturum Başkanı
Ankara-Türkiye
23 Nisan 2022 - 24 Nisan 2022
23 Nisan 2022 - 24 Nisan 2022BURSA 2ND INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS
Katılımcı
Bursa-Türkiye
12 Mart 2022 - 13 Mart 2022
12 Mart 2022 - 13 Mart 20228. INTERNATIONAL ISTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
21 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020
21 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020Türkiye 13. Gıda Kongresi
Oturum Başkanı
Çanakkale-Türkiye
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018International Congress on Engineering and Life Science
Katılımcı
Kastamonu-Türkiye
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018International Conference on Raw Materials to Processed Foods
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Nisan 2017 - 01 Nisan 2017
01 Nisan 2017 - 01 Nisan 20174th International Poultry Meat Congress
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Nisan 2017 - 01 Nisan 2017
01 Nisan 2017 - 01 Nisan 201747th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology
Katılımcı
-Malezya
01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016
01 Ekim 2016 - 01 Ekim 20162nd Congress on Food Structure & Design
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016
01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016International Congress on Food of Animal Origin
Katılımcı
-Kıbrıs (Kktc)
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015The 3rd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucacus’
Katılımcı
Sarajevo-Bosna-Hersek
01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015
01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
Katılımcı
Nevşehir-Türkiye
01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012
01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012Türkiye 11. Gıda Kongresi
Katılımcı
Hatay-Türkiye
01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011
01 Ekim 2011 - 01 Ekim 20114th International Congress on Food and Nutrition
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
01 Kasım 2009 - 01 Kasım 2009
01 Kasım 2009 - 01 Kasım 20096. Gıda Mühendisliği Kongresi
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008
01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008Türkiye 10. Gıda Kongresi
Katılımcı
Erzurum-Türkiye
01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007
01 Ekim 2007 - 01 Ekim 20072nd International Congress on Food and Nutrition
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 116
h-indeksi (WOS): 6
Jüri Üyelikleri
Nisan-2024
Nisan 2024Tez Savunma (Doktora)
Tez Savunma (Doktora) - Atatürk Üniversitesi
Şubat-2024
Şubat 2024Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi
Ocak-2024
Ocak 2024Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Ocak-2024
Ocak 2024Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Ocak-2023
Ocak 2023Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Ekim-2022
Ekim 2022Tez Savunma (Doktora)
Tez Savunma (Doktora) - Atatürk Üniversitesi
Eylül-2022
Eylül 2022Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Ağustos-2022
Ağustos 2022Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Bayburt Üniversitesi
Mayıs-2022
Mayıs 2022Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi
Şubat-2022
Şubat 2022Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik
Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik - Yalova Üniversitesi
Şubat-2022
Şubat 2022Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Ocak-2022
Ocak 2022Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi
Haziran-2021
Haziran 2021Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik
Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik - Kırklareli Üniversitesi
Mayıs-2021
Mayıs 2021Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi
Şubat-2021
Şubat 2021Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Ocak-2021
Ocak 2021Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi
Kasım-2020
Kasım 2020Doktora Yeterlik Sınavı
Doktora Yeterlik Sınavı - Atatürk Üniversitesi
Ağustos-2020
Ağustos 2020Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi
Mayıs-2020
Mayıs 2020Doktora Yeterlik Sınavı
Doktora Yeterlik Sınavı - Atatürk Üniversitesi
Aralık-2019
Aralık 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Eylül-2019
Eylül 2019Tez Savunma (Doktora)
Tez Savunma (Doktora) - Atatürk Üniversitesi
Ağustos-2019
Ağustos 2019Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi
Ağustos-2019
Ağustos 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Ağustos-2019
Ağustos 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Bayburt Üniversitesi
Ağustos-2019
Ağustos 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Şubat-2019
Şubat 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Ekim-2018
Ekim 2018Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Eylül-2018
Eylül 2018Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Aralık-2017
Aralık 2017Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi
Ekim-2017
Ekim 2017