Başarılar & Tanınırlık

Yayın

291

Atıf (WoS)

1099

Atıf (Scopus)

1147

H-İndeks (WoS)

19

H-İndeks (Scopus)

19

Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

  • 16 Kasım 2023 - 18 Kasım 2023 Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı

    Davetli Konuşmacı

    Kayseri, Türkiye

  • 02 Kasım 2023 - 04 Kasım 2023 13. Gıda Mühendisliği Kongresi

    Katılımcı

    Ankara, Türkiye

  • 16 Ekim 2023 - 18 Ekim 2023 2 nd International Congress on Food Researches

    Katılımcı

    Sivas, Türkiye

  • 19 Mayıs 2023 - 21 Mayıs 2023 ICAFVP 2nd International Conference On Agriculture, Food, Veterinary And Pharmacy Sciences

    Katılımcı

    Belgrade, Sırbistan

Ödüller

  • Haziran 2020 Teşekkür Belgesi

    Atatürk Üniversitesi

  • Haziran 2020 Ziraat ve Su Ürünleri Alanında Başarı Ödülü

    Atatürk Üniversitesi Bilimsel Teşvik Ödülü

Davetli Konuşmalar

  • Kasım 2023 Et ve Et Ürünlerine Yönelik Tüketici Beklentileri

    Çalıştay

    Kayseri Ticaret Borsası, Türkiye

  • Ocak 2021 Fermente Gıdalar

    Seminer

    TRT Erzurum Radyosu, Türkiye

  • Haziran 2020 Gıda israfı ve Gıdaların Bozulmadan Nasıl Muhafaza Edileceği

    Seminer

    TRT Erzurum Radyosu, Türkiye