Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

CAN GREEN SOLVENTS BE AN ALTERNATİVE TO SYNTHETİCS?

7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024), Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.988-992

DETERMINATION OF PHYSICO-CHEMICAL, PHENOLIC AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF BUCKWHEAT SEEDS, LEAVES AND STEMS

7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024), Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.979-987

SOME PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF CHOCOLATE WITH GOJI BERRY ADDITIVES

INCOHIS 2023 SPRING | MAY 20-21, 2023 İSTANBUL/TÜRKİYE | INTERNATIONAL CONGRESS OF NEW HORIZONS IN SCIENCES, Türkiye, 20 - 21 Mayıs 2023

Melatonin ve melatonin içeren gıdalar

2nd International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020) October 07-09, 2020 / Gaziantep, Turkey www.EurasianSciEnTech.org , 7 - 09 Ekim 2020, ss.380 Sürdürülebilir Kalkınma

Omega-3 yağ asitleri ve insan sağlığı açısından önemi

2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), 7 - 09 Ekim 2020, ss.387 Sürdürülebilir Kalkınma

Farklı Sert Kabuklu Kuru Meyvelerin Dondurma Üretiminde KullanımOlanakları

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017

The Effect of Different Planting Densities on Essential Oil Components of Dadaşköy Tarragon Ecotype (Artemisia dracunculus L.)

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life”, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.828

EFFECTS OF DIFFERENT DRYING AND INFUSION PROCESSES ONANTIOXIDANT PROPERTIES OF TRIFOLIUM PRATENSE (REDCLOVER)

I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 9 - 12 Mayıs 2017

Effects of Different Drying Methods on The Antioxidant Capacity of Smilax Excelsa L.

Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1

Some of criteria about Turkish food codex communiquéon honey

13th Asian Apicultural Association Conference, Cidde, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016

Some Properties of the Lyophilized Raspberry Rubus idaeus Water Extract

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015

Some Quality Characteristics of the Lyophilized Red Cabbage Brassica oleracea var capitata f rubra Water Extract

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015

Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri

Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Composition and Processing to Brine of Capers C Ovata var herbacea Flower Buds

International Journal of Chemical, Environmental & Biological Sciences, 11 - 12 Ocak 2015, cilt.3

Türkiye’de Kullanılan Bitkisel Çaylar.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1-2

Geleneksel Hafif Bir Tatlı: Pepecura.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.3-4

Geleneksel Hafif Bir Tatlı: Pepecura.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.3-4

Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8

Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8

Kitap & Kitap Bölümleri

Mikroenkapsülasyon Yöntemine Genel Bir Bakış

Doğa ve Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 8, Hikmet Y. ÇOĞUN İshak PARLAR Hasan ÜZMUŞ, Editör, Bilgi Yayınevi, Ankara, ss.285-292, 2023

The effect of heat-treatment on S-Allyl-L-cysteine (SAC) and antioxidant properties of Araban garlic

Current Debates in Health Sciences 10, Başak HANEDAN, Editör, Bilge Yayınları, Ankara, ss.93-102, 2023

Metrikler

Yayın

69

Atıf (WoS)

783

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

891

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

6

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları