Eğitim Bilgileri
2000 - 2006
2000 - 2006Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1996 - 2000
1996 - 2000Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1990 - 1996
1990 - 1996Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2006
2006Doktora
Bazı probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanım imkanları
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendilsiği
2000
2000Yüksek Lisans
Pastörize sütlerde ışık kaynağı, ışık şiddeti ve muhafaza süresinin B2 ve C vitaminlerinin tahrip olması üzerine etkisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Ens., Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2024
2024DEVLET MALINI KORUMA VE TASARRUF TEDBİRLERİ EĞİTİMİ
Kalite Yönetimi
Vergi denetim Kurulu Başkanlığı
2004
2004LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ SAFLAŞTIRMA
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Tubitak
2003
2003Enzim saflşatırma
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Tubitak
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorPerformans Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorBirim Tasarruf Komisyon üyeliği
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorBölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
2025 - 2028
2025 - 2028Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Akademi Dışı Deneyim
2016 - 2016
2016 - 2016Araştırmacı
Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki (ATEITH), Araştırmacı
1997 - 1999
1997 - 1999işletme müdür yardımcısı
Şirket, Canet Et entegre tesisleri, Kalite kontrol ve üretim, işletme müdür yardımcısı
Makaleler
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (4)
2025
20251. Investigation of the physicochemical and textural properties of yogurt made from milk with different somatic cell count
TURGUT T., DİLER A.
NanoEra , cilt.5, sa.1, ss.9-15, 2025 (Hakemli Dergi)
2025
20252. Investigation of Correlations Between Color, Texture and Physico-chemical Properties in Yogurts
TURGUT T., DİLER A.
Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi , cilt.14, sa.1, ss.1-9, 2025 (Hakemli Dergi)
2024
20243. Relationships Between Color, Somatic Cell Count and PhysicochemicalProperties of Raw Milk Collected from Dairy Cattle Farms in ErzurumProvince
Turgut T., Diler A.
Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi
, cilt.13, sa.2, ss.39-47, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20244. The effect of Coriandrum sativum L. on yogurt: a comprehensive study of physicochemical, microbiological, sensory, and textural properties
TURGUT T., DİLER A.
FRONTIERS IN NUTRITION
, cilt.11, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20245. Relationships Between Color, Somatic Cell Count and Physicochemical Properties of Raw Milk Collected from Dairy Cattle Farms in Erzurum Province
TURGUT T., DİLER A.
Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi , cilt.13, sa.2, ss.39-47, 2024 (Hakemli Dergi)
2023
20236. The effect of addition Eriobotrya japonica L. marmalade on physicochemical, microbiological, and sensory properties of probiotic yogurts
Turgut T., Diler A.
FRONTIERS IN NUTRITION
, cilt.10, ss.1-9, 2023 (SCI-Expanded)
2020
20207. The effect of Coriandrum sativum L. addition on microbiological, chemical, and sensory properties of cheese
TURGUT T., DİLER A.
INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL
, cilt.27, sa.6, ss.1019-1028, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2009
20098. Investigation of the possible use of probiotics in ice cream manufacture
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, cilt.62, sa.3, ss.444-451, 2009 (SCI-Expanded)
2005
20059. Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi
ÇAKMAKÇI S., TÜRKOĞLU H., TURGUT T.
GIDA , cilt.242, sa.3, ss.62-65, 2005 (Hakemli Dergi)
2005
200510. Identification of moulds isolated from marketed samples of sun-dried rose hips in Erzurum, Turkey
GÜRSES M., ERDOĞAN A., ÇETİN B., TURGUT T.
Acta Horticulturae
, cilt.690, ss.189-192, 2005 (Scopus)
2005
200511. Influence of different light sources illumination intensities andstorage times on the vitamin C content in pasteurized milk
ÇAKMAKÇI S., TURGUT T.
Turkish Journal Of Veterinary Sciences , cilt.29, ss.1097-1100, 2005 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2018
20181. COLISTIN RESISTANT ESCHERICHIA COLI AND MCR GENE BY PLASMIDMEDIATEDRESISTANCE
ADIGÜZEL M. C., BARAN A., TURGUT T., ERDOĞAN A.
International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.54-62, (Tam Metin Bildiri)
2018
20182. INVESTİGATION of ANTIMICROBIAL ACTIVITY of PHYSALIS ALKEKENGI L. FRUIT EXTRACTS COLLECTED FROM CORUH VALLEY
ADIGÜZEL M. C., BARAN A., TURGUT T., ERDOĞAN A.
International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.548-552, (Tam Metin Bildiri)
2018
20183. THE NAME OF HAZARD INCREASINGLY IMPORTANT IN FOOD HYGIENE IS MODIFIED MYCOTOXINS
BARAN A., ADIGÜZEL M. C., ERDOĞAN A., TURGUT T.
International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.91-98, (Tam Metin Bildiri)
2018
20184. A STUDY ON THE PREVALENCE OF SALMONELLA BY IMS-PCR ANDCONVENTIONAL CULTURE METHODS IN BEEF MEATS SOLD IN ERZURUM,TURKEY
BARAN A., ADIGÜZEL M. C., ERDOĞAN A., TURGUT T.
International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.99-106, (Tam Metin Bildiri)
2018
20185. INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF PHYSALIS ALKEKENGIL. FRUIT EXTRACTS COLLECTED FROM CORUH VALLEY
ADIGÜZEL M. C., BARAN A., TURGUT T., ERDOĞAN A.
International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.548-552, (Tam Metin Bildiri)
2018
20186. COLISTIN RESISTANT ESCHERICHIA COLI AND MCR GENE BY PLASMIDMEDIATEDRESISTANCE
ADIGÜZEL M. C., BARAN A., TURGUT T., ERDOĞAN A.
International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.54-62, (Tam Metin Bildiri)
2018
20187. THE NAME OF HAZARD INCREASINGLY IMPORTANT IN FOOD HYGIENE ISMODIFIED MYCOTOXINS
ADIGÜZEL M. C., BARAN A., ERDOĞAN A., TURGUT T.
International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.91-98, (Tam Metin Bildiri)
2017
20178. Effect of Using Coriandrum sativum L. on the Quality of Fresh White Cheese
TURGUT T., BARAN A., ERDOĞAN A., ADIGÜZEL M. C.
International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
2017
20179. Next Generation DNA Sequencing
ADIGÜZEL M. C., Demir M. A., BARAN A., ERDOĞAN A., TURGUT T.
19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
201710. A New Therapeutic Perspective on Foods: microRNA
BARAN A., ERDOĞAN A., TURGUT T., ADIGÜZEL M. C.
International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2017, ss.259, (Özet Bildiri)
2017
201711. The Investigation of Possible Uses of Nanotechnology in Animal Products
BARAN A., ERDOĞAN A., ADIGÜZEL M. C., TURGUT T.
International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, 18 - 21 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
2017
201712. Evaluation of presence of Staphylococcus aureus and enterotoxigenic properties of isolates by multiplex PCR in meat samples offered for sale in Erzurum Province, Turkey
BARAN A., TURGUT T., ADIGÜZEL M. C., ERDOĞAN A.
International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
2016
201613. Türk Mutfağında Bal
TÜRKOĞLU H., TURGUT T.
5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çambalı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 05 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
2016
201614. Probiotic strawbery yoghurts Probiotic properties and microbiological chemical and sensory qualities
Turgut T., Çakmakçı S., Çetin B.
International Conference on Nutraticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
2016
201615. Probiotic strawberry yogurts Probiotic properties and microbiological chemical and sensory qualities
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S., ÇETİN B.
International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
2015
201516. Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Gravier Cheese
ERDOĞAN A., TURGUT T., ATASEVER M.
IAAST Kongre, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 11 - 12 Ekim 2015, cilt.1
2015
201517. Distinguished local food Köpüklü Orcik
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
201518. ıdentification of nonstarter ındigenous lactobacilli from Kars gravier cheese
TURGUT T., ERDOĞAN A., ATASEVER M.
International conference on chemical food and environment engineering, 11 - 12 Ocak 2015, (Özet Bildiri)
2015
201519. Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Grevier Cheese
TURGUT T., ERDOĞAN A., ATASEVER M.
International Conference on Chemical, Food and Environment Engineering, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 11 - 12 Ocak 2015, (Özet Bildiri)
2009
200920. Lactobacillus acidophilus DSMZ 20079 suşunun safra tuzlarına karşı dayanıklılığının belirlenmesi
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Kemer/Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.547, (Özet Bildiri)
2009
200921. Karın Kaymağı peyniri
TURGUT T., ÇETİN B., ŞENGÜL M., ÇAĞLAR A., ÇAKMAKÇI S.
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.743-745, (Tam Metin Bildiri)
2009
200922. Bazı probiyotik bakterilerin Dondurma üretiminde kullanımı
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.43-44, (Tam Metin Bildiri)
2008
200823. Bifidobacterium bifidum DSMZ 20056 un Asitlige Dirençliliğinin Belirlenmes
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.769-772, (Tam Metin Bildiri)
2008
200824. Probiyotiklerin patojenlerle rekabeti ve bazı sindirim sistemi bozukluklarına etkileri
ÇAKMAKÇI S., TURGUT T.
10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.765-768, (Tam Metin Bildiri)
2008
200825. Bifidobacterium bifidum DSMZ 20056 un asitliğe dirençliliğinin belirlenmesi
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.769-772, (Tam Metin Bildiri)
2008
200826. Probiyotik Bakterilerin Bağışıklık Sistemi Üzerine Etkileri
ÇAKMAKÇI S., TURGUT T.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.763, (Özet Bildiri)
2007
200727. Determination of acid stability of Lactobacillus acidophilus DSMZ 20079
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)
2007
200728. Determination of L acidophilus DSMZ 20079
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Eylül 2007, ss.197, (Özet Bildiri)
2006
200629. Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
ÇAKMAKÇI S., TURGUT T., ÇETİN B., ERDOĞAN A., GÜRSES M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811, (Özet Bildiri)
2006
200630. Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
ÇAKMAKÇI S., TURGUT T., ÇETİN B., ERDOĞAN A., GÜRSES M.
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811, (Özet Bildiri)
2006
200631. Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
ÇAKMAKÇI S., TURGUT T., ÇETİN B., ERDOĞAN A., GÜRSES M.
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811, (Özet Bildiri)
2004
200432. Some microbiological characteristics of rose hip yoghurt inoculated with Lactobacillus acidophilus DSMZ 20079
Turgut T., Cetin B., Erdogan A., Gurses M.
1st International Rose Hip Conference, Gümüşhane, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2004, ss.299-301, (Tam Metin Bildiri)
2003
200333. Probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanımı
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.277-281, (Tam Metin Bildiri)
2002
200234. Süt ve ürünlerinde ultrason uygulamaları
ÇAKMAKÇI S., TURGUT T.
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Ekim 2002, ss.821-828, (Tam Metin Bildiri)
2001
200135. Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi
ÇAKMAKÇI S., TÜRKOĞLU H., TURGUT T.
XII. Biyoteknoloji Kongresi, Ayvalık/Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, (Özet Bildiri)
2000
200036. The effects of various light source illumination intensity and storage period on the B2 and C vitamins losses in pasteurized milk
TURGUT T., ÇAKMAKÇI S.
Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Eylül 2000, ss.52, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. DENİZ YOSUNLARININ KANATLI YEMLERİNDE KULLANIM OLANAKLARI
DİLER A., TURGUT T.
KANATLI HAYVANLARDA BESLENMENİN ÜRÜN KALİTESİNE YANSIMASI, BÖLÜKBAŞI AKTAŞ ŞAZİYE CANAN, ÜRÜŞAN ALTUN HİLAL, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.139-160, 2024
2024
20242. BESLEME STRATEJİLERİNİN KANATLI ET KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
DİLER A., TURGUT T.
KANATLI HAYVANLARDA BESLENMENİN ÜRÜN KALİTESİNE YANSIMASI, BÖLÜKBAŞI AKTAŞ ŞAZİYE CANAN, ÜRÜŞAN ALTUN HİLAL, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.1-26, 2024
Desteklenen Projeler
2024 - 2025
2024 - 2025Propolis Ekstraksiyon Metotlarının Yoğurdun Fiziksel Kimyasal Tekstürel ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TURGUT T. (Yürütücü), KAVAZ YÜKSEL A.
2024 - 2025
2024 - 2025Coriandrum sativum L ilavesinin yoğurdun fizikokimyasal mikrobiyolojik duyusal ve tekstürel özelliklerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
(Proje Sonuç Raporu)
TURGUT T. (Yürütücü), DİLER A.
2019 - 2020
2019 - 2020Kendi probiyotik yoğurdunu kendin yap projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TURGUT T. (Yürütücü), MEMİŞ E., ŞİŞMAN D., SAĞSÖZ G.
2019 - 2020
2019 - 2020Okullar arası süt köprüsü oluşturma projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TURGUT T. (Yürütücü), MEMİŞ E., ŞİŞMAN D., SAĞSÖZ G.
2017 - 2020
2017 - 2020Erzurumda Satışa Sunulan Hayvansal Ürünlerde Yersinia enterocoliticanın Prevalansı ve Patojenik Özelliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TURGUT T. (Yürütücü), BARAN A., KAVAZ YÜKSEL A., ERDOĞAN A., ADIGÜZEL M. C.
2018 - 2019
2018 - 2019Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
NADAROĞLU H. (Yürütücü), ERKAYA KOTAN T., POLATOĞLU B., BİBEROĞLU Ö., KAVAZ YÜKSEL A., BARAN A., et al.
2012 - 2013
2012 - 2013KARIN KAYMAĞI PEYNİRİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN TANIMLANMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TURGUT T. (Yürütücü)
2011 - 2012
2011 - 2012GRAVYER PEYNİRİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN TANIMLANMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TURGUT T. (Yürütücü)
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Aralık 2024
Aralık 2024DISCOVER FOOD
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ocak 2021
Ocak 2021INTERNATİONAL JOURNAL OF INNOVATİVE rESEARCH AND REVİEWS
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Aralık 2024
Aralık 2024International Congress on Trends and Advances in Global Research and Applications (TAGRA) 2024
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Polatoğlu B., Nadaroğlu H., Çakıcı Can T., Çepni E., Mazlumoğlu H., TURGUT T.
Erzurum, Türkiye
Ağustos 2024
Ağustos 20241. INTERNATIONAL GAZİANTEP SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Topdaş E. F., AKKÖSE A., TURGUT T.
Gaziantep, Türkiye
Temmuz 2024
Temmuz 20243. INTERNATIONAL ULUDAĞ SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Topdaş E. F., AKKÖSE A., TURGUT T.
Bursa, Türkiye
Temmuz 2024
Temmuz 20244. INTERNATIONAL TRAKYA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Topdaş E. F., AKKÖSE A., TURGUT T.
Edirne, Türkiye
Temmuz 2024
Temmuz 20241. INTERNATIONAL ÜSKÜDAR SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Topdaş E. F., AKKÖSE A., TURGUT T.
İstanbul, Türkiye
Haziran 2024
Haziran 20242.INTERNATIONAL BLACK SEA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Topdaş E. F., AKKÖSE A., TURGUT T.
Trabzon, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 20246. ULUSLARARASI DİCLE BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Çakmakçı S., Akköse A., Topdaş E. F., TURGUT T.
Diyarbakır, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 20241. INTERNATIONAL İYONYA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Turgut T.
İzmir, Türkiye