Arş. Gör. Burcu BAZU ÇIRPICI


Fen Bilimleri Enstitüsü, -


WoS Araştırma Alanları: Biyoteknoloji Ve Uygulamalı Mikrobiyoloji, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Hücre Biyolojisi, Biyokimya Ve Moleküler Biyoloji, Mikrobiyoloji


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Mikrobiyoloji, Mikrobiyal Genetik

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

10

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Proje

3

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

2014 - 2016

2014 - 2016

Yüksek Lisans

London Metropolitan University, School of Human Sciences, Food Science, Birleşik Krallık

2006 - 2010

2006 - 2010

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Mikrobiyoloji

Mikrobiyal Genetik

Akademik Ünvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, -

Makaleler

Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis

Bazu Çırpıcı B., Meral H., Aktaş H., Çetin B.

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

2. Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis

Aktaş H., Meral H., Bazu Çırpıcı B., Çetin B.

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

3. Antimicrobial Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated From Pickles

CEBECİ F., BAZU ÇIRPICI B.

6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), AFYONKSARAHİSAR, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

4. Phenolic Components and Properties of Vinegar

BAZU ÇIRPICI B., CEBECİ F.

6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

5. Comparison of Organic Versus Natural Foods in Terms of Similarities and Differences

ÖZTEKİN S., BAZU ÇIRPICI B.

1st International Symposium on Organic Agriculture and Biodiversity (Otbiyosem), Bayburt, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

6. Nutritional Value of Organic Foods

BAZU ÇIRPICI B., ÖZTEKİN S.

1st International Symposium on Organic Agriculture and Biodiversity (Otbiyosem), Bayburt, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

7. Crispr Technology Which Leads to a New Approach “Edited Food”

ÖZTEKİN S., BAZU ÇIRPICI B.

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

8. Extrusion Technology in Food Processing

BAZU ÇIRPICI B., ÖZTEKİN S.

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)