Eğitim Bilgileri
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorDoktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
2014 - 2016
2014 - 2016Yüksek Lisans
London Metropolitan University, School of Human Sciences, Food Science, Birleşik Krallık
2006 - 2010
2006 - 2010Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Mikrobiyoloji
Mikrobiyal Genetik
Akademik Ünvanlar / Görevler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, -
Makaleler
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (1)
2023
20231. MAYALARDA SAFRA TUZU TOLERANSININ BELİRLENMESİNDE FARKLI SICAKLIK VE BESİYERİ KULLANIMININ ETKİSİ
CETIN B., BAZU ÇIRPICI B.
GIDA
, cilt.48, sa.5, ss.1004-1020, 2023 (TRDizin)
2023
20232. Determining the safety of kefir grains for public health
Bazu Çırpıcı B., Çetin B.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.53, ss.1-8, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
20191. Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis
Bazu Çırpıcı B., Meral H., Aktaş H., Çetin B.
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460, (Tam Metin Bildiri)
2019
20192. Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis
Aktaş H., Meral H., Bazu Çırpıcı B., Çetin B.
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461, (Tam Metin Bildiri)
2017
20173. Antimicrobial Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated From Pickles
CEBECİ F., BAZU ÇIRPICI B.
6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), AFYONKSARAHİSAR, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
2017
20174. Phenolic Components and Properties of Vinegar
BAZU ÇIRPICI B., CEBECİ F.
6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
2017
20175. Comparison of Organic Versus Natural Foods in Terms of Similarities and Differences
ÖZTEKİN S., BAZU ÇIRPICI B.
1st International Symposium on Organic Agriculture and Biodiversity (Otbiyosem), Bayburt, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
20176. Nutritional Value of Organic Foods
BAZU ÇIRPICI B., ÖZTEKİN S.
1st International Symposium on Organic Agriculture and Biodiversity (Otbiyosem), Bayburt, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
20177. Crispr Technology Which Leads to a New Approach “Edited Food”
ÖZTEKİN S., BAZU ÇIRPICI B.
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
20178. Extrusion Technology in Food Processing
BAZU ÇIRPICI B., ÖZTEKİN S.
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)