Makaleler
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (8)
TRDizin (3)
2017
20171. A Field Survey of Promising Mulberry (Morus spp.) Genotypes from Turkey
Turemis N., PIRLAK L., EŞİTKEN A., ERDOĞAN Ü., Tumer A., İMRAK B., et al.
ERWERBS-OBSTBAU
, cilt.59, sa.2, ss.101-107, 2017 (SCI-Expanded)
2016
20162. Role of inoculation with multi-trait rhizobacteria on strawberries under water deficit stress
Erdogan U., Cakmakci R., VARMAZYARI A., Turan M., Erdogan Y., Kitir N.
ZEMDIRBYSTE-AGRICULTURE
, cilt.103, sa.1, ss.67-76, 2016 (SCI-Expanded)
2015
20153. DETERMINATION OF POLLEN QUALITY AND QUANTITY IN MULBERRY (MORUS ALBA L.)
Erdogan U.
PAKISTAN JOURNAL OF BOTANY
, cilt.47, sa.1, ss.275-278, 2015 (SCI-Expanded)
2014
20144. Investigation of the Possible Use of Black Cumin (Nigella sativa L.) Essential Oil on Butter Stability
ÇAKMAKÇI S., Gundogdu E., DAĞDEMİR E., Erdogan U.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.20, sa.4, ss.533-539, 2014 (SCI-Expanded)
2012
20125. Some Physical Properties of Dry Mulberries (Morus alba L.)
ERDOĞAN Ü., İPEK M., AYDIN C., PIRLAK L.
ARAB GULF JOURNAL OF SCIENTIFIC RESEARCH
, cilt.30, ss.120-124, 2012 (SCI-Expanded)
2011
20116. Pomological Features, Nutritional Quality, Polyphenol Content Analysis, and Antioxidant Properties of Domesticated and 3 Wild Ecotype Forms of Raspberries (Rubus idaeus L.)
GÜLÇİN İ., TOPAL F., Cakmakci R., BILSEL M., GOEREN A. C., Erdogan U.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.76, sa.4, 2011 (SCI-Expanded)
2009
20097. İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler
ERDOĞAN Ü., KAVAZ A.
Akademik Gıda , cilt.7, ss.47-52, 2009 (Hakemli Dergi)
2007
20078. The influence of plant growth-promoting rhizobacteria on growth and enzyme activities in wheat and spinach plants
Cakmakci R., Erat M., Erdogan U., DONMEZ M.
JOURNAL OF PLANT NUTRITION AND SOIL SCIENCE
, cilt.170, sa.2, ss.288-295, 2007 (SCI-Expanded)
2007
20079. The effect of plant growth promoting rhizobacteria on barley seedling growth, nutrient uptake, some soil properties, and bacterial counts
Cakmakci R., DONMEZ M. F., Erdogan U.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.31, sa.3, ss.189-199, 2007 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
0
01. Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi
ERDOĞAN Y., DODOLOĞLU A., ERDOĞAN Ü.
Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu, Yalova, Türkiye, cilt.-, (Özet Bildiri)
0
02. Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi
ERDOĞAN Y., DODOLOĞLU A., ERDOĞAN Ü.
Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu, Yalova, Türkiye, cilt.-, (Özet Bildiri)
0
03. Yukarı Çoruh Havzasında yaygın olarak Bulunan Bazı Bazı Ballı Bitkiler
ERDOĞAN Y., DODOLOĞLU A., ERDOĞAN Ü., ÇAKMAKÇI R.
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, ss.415, (Tam Metin Bildiri)
0
04. Yukarı Çoruh Havzasında yaygın olarak Bulunan Bazı Bazı Ballı Bitkiler
ERDOĞAN Y., DODOLOĞLU A., ERDOĞAN Ü., ÇAKMAKÇI R.
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, ss.415, (Tam Metin Bildiri)
2013
20135. SU STRESİ KOŞULLARINDA FARKLI BİYOLOJİK GÜBRE KOMBİNASYONLARININ YEM BEZELYESİ Pisum sativum spp arvense L GELİŞME VE BAZI MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
ÇAKMAKÇI R., GÜLLAP M. K., KOÇ A., ERDOĞAN Ü., DAŞCI M., VARMAZYARİ A., et al.
Türkiye 10. Tarla Bitkileri Kongresi, Türkiye, 10 - 13 Eylül 2013
2013
20136. Mikroorganizma esaslı sıvı biyolojik gübrelerin asmada gelişme yaprak klorofil ve besin elementi içeriğine etkisi
ERDOĞAN Ü., ATEŞ F., KOTAN R., ÇAKMAKÇI R.
VI. Ulusal Bitki Besleme ve Gübre Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 3 - 07 Haziran 2013, ss.151-155, (Tam Metin Bildiri)
2010
20107. Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma
ERDOĞAN Ü., KAVAZ A., YILDIZ H., GÜNDOĞDU E., BAKIRCI İ.
1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
2009
20098. Çoruh Vadisinde Origanum acutidens populasyonlarının uçucu yağ oranlarındaki varyasyon
ÇAKMAKÇI R., ERDOĞAN Ü., KOTAN R., ERTÜRK Y., METE E.
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi, Hatay, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2009, ss.311-314, (Tam Metin Bildiri)
2009
20099. Research on essential oil content and components of wild ecotype Origanum acutidens in different ecologies of the İspir Region
ÇAKMAKÇI R., ERDOĞAN Y., ERDOĞAN Ü., KOTAN R., METE E.
International Rural Development Symposium, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, (Özet Bildiri)
2008
200810. Çoruh vadisinde yabani ahududu rizosfer topraklarında heterotrof azot fikseri bakteri çeşitliliği
ÇAKMAKÇI R., ERDOĞAN Ü., KOTAN R., ORAL B., DÖNMEZ M. F.
Ulusal Bitki Besleme ve Gübre Kongresi, Konya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2008, ss.706-718, (Tam Metin Bildiri)
2008
200811. Aşağı Çoruh vadisinde yenilebilir yabani meyve çeşitliliğinin tespiti
Ercişli S., Orhan E., Ertürk Y., Karlıdağ H., Erdoğan Ü.
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, (26-28 Haziran 2008), Erzurum, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2008, ss.329-332, (Tam Metin Bildiri)
2008
200812. Organik Meyve ve Sebzelerin Beslenme ve Sağlık Yönünden Önemi
ERDOĞAN Ü., KAVAZ A.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
Desteklenen Projeler
2011 - 2012
2011 - 2012BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ UYGULAMA ALANLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE BÖLGE BALLARININ PALİNOLOJİK ANALİZİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
ERDOĞAN Ü. (Yürütücü)
2010 - 2012
2010 - 2012"FARKLI SU STRESİ SEVİYELERİNDE BİTKİ GELKİŞMESİNDE ETKİLEYEN BAKTERİ UYGULAMALARININ ÇİLEKTE BAZI GELİŞİM VE VERİM ÖGELERİ ÜZERİEN ETKİLERİ."
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ERDOĞAN Ü. (Yürütücü)