Eğitim Bilgileri
2014 - 2018
2014 - 2018Doktora
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Türkiye
2011 - 2014
2011 - 2014Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Türkiye
2008 - 2011
2008 - 2011Lisans
Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Seyahat İşletmeciliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Doktora
Yöresel Mutfağın Turizm Ürünü Olarak Kullanımı ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
2014
2014Yüksek Lisans
Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği
Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Makaleler
Tümü (3)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
2019
20191. Kış Turizm Merkezlerinde Çevre Duyarlılığı, Yaklaşım ve Çözümler: Palandöken Otelleri Örneği
AKDEMİR N.
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.4, ss.1-16, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
20182. Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma
AKDEMİR N., SELÇUK G. N.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , cilt.22, ss.2033-2049, 2018 (TRDizin)
2017
20173. Otel İşletmelerinin Pazarlama Stratejisi Olarak Helal Gıda Sertifikasına Bakış Açıları
AKDEMİR N., SELÇUK G. N.
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.2, ss.127-145, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2018
20181. Yöresel Yiyecek Sunan Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yiyeceklerin Yer Alma Oranı: Sakarya ve Hatay Ölçeğinde Bir Araştırma
AKDEMİR N., SELÇUK G. N.
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.46-63, (Tam Metin Bildiri)
2017
20172. Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma
AKDEMİR N., SELÇUK G. N.
1.International Sustainable Tourism Congress, Kastamonu, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2017, ss.793-801, (Tam Metin Bildiri)
2017
20173. Otel İşletmeleri Pazarlama Stratejisi Olarak Helâl Gıda Sertifikasına Nasıl Bakıyor?
AKDEMİR N., SELÇUK G. N.
1.International Halal Tourism Congress, Alanya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, ss.932-943, (Tam Metin Bildiri)
2014
20144. Engelsiz Turizm Açısından Destinasyon Yönetim Örgütünün Önemi
SELÇUK G. N., AKDEMİR N., ERDOĞAN M.
15.Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.834-847, (Tam Metin Bildiri)
2012
20125. Girdi Çıktı Analizi Kapsamında Türkiye Turizminin Değerlendirilmesi
KINALI N., SARIIŞIK M.
XI. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 16 Nisan 2012, ss.186-200, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2018
20181. Doğa Temelli Alternatif Turizm Türleri
AKDEMİR N.
Alternatif Turizm, Şule Aydın, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018
2018
20182. Kent Turizmi
AKDEMİR N.
Alternatif Turizm, Şule Aydın, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018
2018
20183. Etnik Restoranlar
AKDEMİR N.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba ve Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.450-465, 2018
2018
20184. Culinary Tourism and Rural Development: Taraklı/Sakarya
AKDEMİR N.
Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin Akkuş ve Gülizar Akkuş, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.193-204, 2018
2017
20175. Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği
AKDEMİR N., SELÇUK G. N.
Lambert Academic Publishing, Saarbrücken, 2017
2016
20166. Kat Hizmetleri Departmanında Çamaşırhane Yönetimi
AKDEMİR N.
Kat Hizmetleri Yönetimi, Abdulkadir Koşan, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2016
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018
01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018International Gastronomy Tourism Studies Congress
Katılımcı
Kocaeli-Türkiye
01 Kasım 2017 - 01 Kasım 2017
01 Kasım 2017 - 01 Kasım 2017
1.International Sustainable Tourism Congress
Katılımcı
Kastamonu-Türkiye
01 Nisan 2017 - 01 Nisan 2017
01 Nisan 2017 - 01 Nisan 20171.International Halal Tourism Congress
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015
01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators
Katılımcı
Konya-Türkiye
01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014
01 Kasım 2014 - 01 Kasım 201415. Ulusal Turizm Kongresi
Katılımcı
Ankara-Türkiye
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012