YUMURTLAMANIN SON DÖNEMDEKİ TAVUKLARIN DEĞİŞİK DÜZEYLERDE CA İÇEREN YEMLERİNE BOR(ORTOBORİC ASİT) VE VİTAMİN D3 İLAVESİNİN PERFORMANS, YUMURTA KALİTESİ, SERUM VE YUMURTA SARISI PARAMETRELERİ İLE TİBİA BİYOMEKANİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ Ş. C. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2012 - 2013
-
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
-
Destek Programı:
BAP Araştırma Projesi
-
Başlama Tarihi:
Temmuz 2012
-
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2013