Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Sucukta İleri Glikasyon Son Ürünlerinin ...
Sucukta İleri Glikasyon Son Ürünlerinin Oluşumuna Starter Kültür, Hayvansal Yağ Çeşidi, Depolama Süresi ve Pişirme Derecesi Faktörlerinin Etkileri
Kaban G.
(Yürütücü),
Kaya M.
,
Kılıç H.
,
Hazar F. Y.
TÜBİTAK Projesi, 2022 - 2024
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Eylül 2022
Bitiş Tarihi:
Kasım 2024