Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
KÖFTE ÜRETİMİNDE KURUTULMUŞ EKMEK KULLAN...
KÖFTE ÜRETİMİNDE KURUTULMUŞ EKMEK KULLANIMININ HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİSİ
ÖZ F.
(Yürütücü),
KORKMAZ A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2018 - 2018
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ocak 2018
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2018