Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen ...
Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların kek kalitesi Üzerine Etkisi
Boz H.
,
Karaoğlu M. M.
(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2012 - 2014
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Aralık 2012
Bitiş Tarihi:
Aralık 2014
Proje Özeti