Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Kaşar Peyniri Üretiminde Yenilebilir Kap...
Kaşar Peyniri Üretiminde Yenilebilir Kaplama Olarak Ayva Çekirdeği Jelinin Kullanımı ve Peynirlerin Olgunlaşma Süresince Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması
Şengül M.
,
Dağdemir E.
,
Erkaya Kotan T.
(Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 2015 - 2017
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Ağustos 2015
Bitiş Tarihi:
Şubat 2017