Kırmacı E. (Yürütücü), Çavuş A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, Üniversite Destekli Diğer Projeler, 2024 - 2025
Turizm Fakültesi Gastronomi Kulübü Öğrencileri ve TAFED
Gençlik Kolları üyeleri, Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ ve Arş. Gör. Emrah KIRMACI’ nın
yürütücülüğü yaptığı Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında, 12-18 Aralık
Yerli Malı Haftası etkinlikleri çerçevesinde anlamlı bir ziyarete imza attı. 18
Aralık 2024 tarihinde Prof. Dr. Celalettin Atamanalp Anaokulu’na
gerçekleştirilen ziyarette, çocuklara yerli ürünlerin önemi ve barkod numarası
“869”un anlamı anlatıldı.
Etkinlikte miniklerin hem eğlenerek hem de öğrenerek keyifli
vakit geçirmesi sağlandı. Çeşitli oyunlar ve aktivitelerle renklenen buluşmada,
yerli malı kullanımının ülke ekonomisine katkısı ve kültürel değerler açısından
önemi çocuklara sade ve anlaşılır bir dille aktarıldı.
Atatürk Üniversitesi öğrencileri, toplumsal duyarlılığı
artırmak amacıyla gerçekleştirdikleri bu etkinlik ile hem yerli ürünlerin
değerini vurguladı hem de çocukların bilinçlenmesine katkı sundu.
Anahtar Kelimeler:
Yerli Malı Haftası, Anaokulu Öğrencileri, Farkındalık,