Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Kuru Olgunlaştırılmış Sığır Etlerinin Ko...
Kuru Olgunlaştırılmış Sığır Etlerinin Kolesterol ve Protein Oksidasyon Ürünleri Açısından Değerlendirilmesi
ÖZ F.
(Yürütücü),
ÖZ E.
,
SAVAŞ A.
,
ELBİR Z.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2024
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Şubat 2022
Bitiş Tarihi:
Ağustos 2024