Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Farklı sıcaklıklarda pişirilen taze et ü...
Farklı sıcaklıklarda pişirilen taze et ürünlerinde çeşitli baharatların heterosiklik aromatik aminlerin oluşumu üzerine etkisi
Kaya M.
(Yürütücü),
Öz F.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2002 - 2003
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Doktora
Başlama Tarihi:
Temmuz 2002
Bitiş Tarihi:
Eylül 2003