FARKLI BİTKİ YAĞLARI İLE BESLEMENİN KAHVERENGİ ALABALIKLARDA (SALMO TRUTTA FARİO LİNNEAUS, 1792) BÜYÜME PARAMETRELERİ, ANTİOKSİDAN ENZİM AKTİVİTELERİ İLE BALIK FİLETOLARININ BAZI KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
ATAMANALP M. (Yürütücü), PARLAK V.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2012 - 2013
-
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
-
Destek Programı:
BAP Araştırma Projesi
-
Başlama Tarihi:
Temmuz 2012
-
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2013