ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KOYUNCULUK İŞLETMESİNDE YETİŞTİRİLEN MORKARAMAN VE İVESİ KOYUNLARININ SÜT VERİM ÖZELLİKLERİ İLE SÜTTEKİ YAĞ ASİT KOMPOZİSYONUNUN ARAŞTIRILMASI VE SÜT PROTEİNLERİ POLİMORFİZMİ İLE İLİŞKİLENDİRİLMESİ


ESENBUĞA N. (Yürütücü), YAPRAK M., ÖZDEMİR M., KOPUZLU S., TÜRKYILMAZ D., ÖZYÜREK S.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2016 - 2018

  • Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
  • Başlama Tarihi: Haziran 2016
  • Bitiş Tarihi: Temmuz 2018