Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Et tıraşlama atıklarından enzimatik hid...
Et tıraşlama atıklarından enzimatik hidroliz yöntemi ile farklı proses koşulları altında üretilen protein hidrolizatlarının çeşitli fonksiyonel özellikleri ve gıda toksikantları açısından değerlendirilmesi
Öz F.
(Yürütücü),
Ekiz E.
,
Öz E.
,
Gülseren İ.
,
Turhan S.
TÜBİTAK Projesi, 2022 - 2024
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Temmuz 2022
Bitiş Tarihi:
Mart 2024