Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Değişik Baharat Uçucu Yağlarının Dondurm...
Değişik Baharat Uçucu Yağlarının Dondurmanın Mikrobiyolojik ve Fiziksel Kalitesi Üzerine Etkileri
Macit E.
,
Çağlar A.(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2003 - 2004
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Mayıs 2003
Bitiş Tarihi:
Mayıs 2004