Yerli Turistlerin Gastronomi Turizmine ve Erzurum Mutfağına Yönelik BakışAçılarının İncelenmesi: Erzurum Palandöken Kış Turizm Merkezi Örneği


Creative Commons License

Çavuş A., Turan B., Güneysu E.

Yerli Turistlerin Gastronomi Turizmine ve Erzurum Mutfağına Yönelik BakışAçılarının İncelenmesi: Erzurum Palandöken Kış Turizm Merkezi Örneği, Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.130-151, 2019

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2019
  • Yayınevi: Paradigma Akademi
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.130-151
  • Editörler: Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ, Editör
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet