Utilization for lactic acid production with a new acid hydrolysis of ram horn waste


Creative Commons License

KURBANOĞLU E. B., KURBANOGLU N. I.

FEMS Microbiology Letters, cilt.225, sa.1, ss.29-34, 2003 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 225 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2003
  • Doi Numarası: 10.1016/s0378-1097(03)00472-5
  • Dergi Adı: FEMS Microbiology Letters
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.29-34
  • Anahtar Kelimeler: lactic acid, fermentation, ram horn, agricultural waste, Lactobacillus casei, NITROGEN-SOURCES, LACTOBACILLUS-AMYLOVORUS, MICROBIAL-GROWTH, FIBROUS PROTEINS, FISH, FERMENTATION, CASEI, CORN
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet