Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Effects of novel autochthonous starter c...
Effects of novel autochthonous starter cultures on quality characteristics of yoghurt
Aktaş H.
,
Çetin B.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, cilt.11, ss.1-10, 2024 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
11
Basım Tarihi:
2024
Doi Numarası:
10.1515/ijfe-2024-0103
Dergi Adı:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Sayfa Sayıları:
ss.1-10
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet