GIDALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ: İHRACAT-İTHALAT ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA


Aslan Ö. F., Özdemir M.

Gıda Teknolojisinin Sürdürülebilirliği (Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar), Salih Özdemir,Cihat Özdemir,Ömer Faruk Aslan, Editör, Efeakademi Yayıncılık, İstanbul, ss.43-55, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Efeakademi Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.43-55
  • Editörler: Salih Özdemir,Cihat Özdemir,Ömer Faruk Aslan, Editör
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet