GIDALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ: İHRACAT-İTHALAT ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA


ASLAN Ö. F., ÖZDEMİR M.

Gıda Teknolojisinin Sürdürülebilirliği (Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar), ÖZDEMİR SALİH, ÖZDEMİR CİHAT, ASLAN ÖMER FARUK, Editör, Efe Akademi Yayıncılık, İstanbul, ss.43-55, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Efe Akademi Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.43-55
  • Editörler: ÖZDEMİR SALİH, ÖZDEMİR CİHAT, ASLAN ÖMER FARUK, Editör
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet