Atıf İçin Kopyala
ASLAN Ö. F., ÖZDEMİR M.
Gıda Teknolojisinin Sürdürülebilirliği (Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar), ÖZDEMİR SALİH, ÖZDEMİR CİHAT, ASLAN ÖMER FARUK, Editör, Efe Akademi Yayıncılık, İstanbul, ss.43-55, 2024
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2024
-
Yayınevi:
Efe Akademi Yayıncılık
-
Basıldığı Şehir:
İstanbul
-
Sayfa Sayıları:
ss.43-55
-
Editörler:
ÖZDEMİR SALİH, ÖZDEMİR CİHAT, ASLAN ÖMER FARUK, Editör
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet