Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Farklı Oranlarda Yağ İçeren Pastörize Sü...
Farklı Oranlarda Yağ İçeren Pastörize Süt ile Yapılan Geleneksel Örgü Peynirinin Olgunlaşma Periyodu Boyunca Bileşim ve Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Değişimi
ÇELİK Ş.
,
TÜRKOĞLU H.
,
ERDOĞAN A.
. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, (Tam Metin Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Basıldığı Şehir:
Bolu
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet