Bal, Propolis, Arı Sütü, Çivanperçemi (Achillea millefolium) ve Ekinezya (Echinacea paradoxa) Karışımından Fonksiyonel Gıda Üretimi, Ürünün Fizikokimyasal ve Biyokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi


Bayram B., Soylu P.

Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi, cilt.9, sa.1, ss.25-38, 2020 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 9 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2020
  • Dergi Adı: Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: CAB Abstracts
  • Sayfa Sayıları: ss.25-38
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet