Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Süt Yoğurt Tereyağı Peynir Üretim ve ...
Süt Yoğurt Tereyağı Peynir Üretim ve Kontrol
Tekinşen O. C.
,
Atasever M.
,
Keleş A.
,
Tekinşen K. K.
Selçuk Üniversitesi Yayınları, Konya, 1999
Yayın Türü:
Kitap / Ders Kitabı
Basım Tarihi:
1999
Yayınevi:
Selçuk Üniversitesi Yayınları
Basıldığı Şehir:
Konya
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet