Bayır, A., Sirkecioğlu A.N., Aras, N.M., Aksakal, E., Haliloğlu H.İ., Bayır M., 2010. Fatty acids of neutral and phospholipids of three endangered trout: Salmo trutta caspius Kessler, Salmo trutta labrax Pallas and Salmo trutta macrostigma Dumeril.
Atıf İçin Kopyala
BAYIR M.
FOOD CHEMISTRY, cilt.119, sa.3, ss.1050-1056, 2010 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
119
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2010
-
Dergi Adı:
FOOD CHEMISTRY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.1050-1056
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet