Atıf İçin Kopyala
GENÇCELEP H., KABAN G., Aksu M. İ., ÖZ F., KAYA M.
Food Control, cilt.19, sa.9, ss.868-872, 2008 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
19
Sayı:
9
-
Basım Tarihi:
2008
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodcont.2007.08.013
-
Dergi Adı:
Food Control
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.868-872
-
Anahtar Kelimeler:
biogenic amines sucuk, dry fermented sausages, NPN, enterobacteriaceae, TURKISH STYLE SAUSAGE, STARTER CULTURES, QUALITY, STORAGE, MEAT, MICROORGANISMS, TEMPERATURE, ADDITIVES
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet