Determination of biogenic amines in sucuk


GENÇCELEP H., KABAN G., Aksu M. İ., ÖZ F., KAYA M.

Food Control, cilt.19, sa.9, ss.868-872, 2008 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 19 Sayı: 9
  • Basım Tarihi: 2008
  • Doi Numarası: 10.1016/j.foodcont.2007.08.013
  • Dergi Adı: Food Control
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.868-872
  • Anahtar Kelimeler: biogenic amines sucuk, dry fermented sausages, NPN, enterobacteriaceae, TURKISH STYLE SAUSAGE, STARTER CULTURES, QUALITY, STORAGE, MEAT, MICROORGANISMS, TEMPERATURE, ADDITIVES
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet