EDİRNEKARİ SÜSLEMELERDE RESTORASYON KONSERVASYON UYGULAMALARI VE ERZURUM MERKEZ, GÜRCÜ MEHMET PAŞA CAMİSİ ÖRNEĞİ


BERKLİ Y., GÜLTEPE G., ÇELİK B.

HÜSEYİN YURTTAŞ Armağan Kitabı, ÖZKAN HALDUN, KÖŞKLÜ ZERRİN, Editör, Kültür Bakanlığı Fenomen Yayıncılık, Ankara, ss.471-481, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Kültür Bakanlığı Fenomen Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.471-481
  • Editörler: ÖZKAN HALDUN, KÖŞKLÜ ZERRİN, Editör
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet