THE EFFECT OF OVEN BAG USAGE ON THE FORMATION OF HETEROCYCLIC AROMATIC AMINES IN CHICKEN MEAT COOKED IN OVEN


Creative Commons License

Savaş A., Öz F.

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler, Prof.Dr. Banu Nergis,Doç.Dr. Selahattin Bardak,Doç.Dr. Mahmut Kayar,Dr. Arif Furkan Mendi, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.29-48, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: Gece Kitaplığı
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.29-48
  • Editörler: Prof.Dr. Banu Nergis,Doç.Dr. Selahattin Bardak,Doç.Dr. Mahmut Kayar,Dr. Arif Furkan Mendi, Editör
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet