Atıf İçin Kopyala
Öz F., Öz E., Uysal-Unalan İ., Söğüt E., Çakmak H., Ayhan Z., ...Daha Fazla
TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.104660, ss.1-25, 2024 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Derleme
-
Cilt numarası:
104660
-
Basım Tarihi:
2024
-
Doi Numarası:
10.1016/j.tifs.2024.104660
-
Dergi Adı:
TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, PASCAL, Analytical Abstracts, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, DIALNET
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-25
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet