ANADOLU BAĞCILIĞINDA İKLİM VE TOPRAK FAKTÖRÜ


Küpe M., Hacımüftüoğlu F.

BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİMDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İNCELEME, UYGULAMA VE GELECEKPERSPEKTİFLERİ, TÜRKYILMAZ DOĞAN,DAĞDELEN TÜRKYILMAZ ÜLKÜ, Editör, Efe Akademi, İstanbul, ss.35-60, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Efe Akademi
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.35-60
  • Editörler: TÜRKYILMAZ DOĞAN,DAĞDELEN TÜRKYILMAZ ÜLKÜ, Editör
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet