Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Farklı seviyelerdeki humik asitin kahver...
Farklı seviyelerdeki humik asitin kahverengi alabalıklarda bağırsak florası, balık filetolarının bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkileri
Atamanalp M.
,
Kocaman E. M.
,
Alak G.
,
Uçar A.
Diğer, ss.1-49, 2014
Yayın Türü:
Diğer Yayınlar / Diğer
Basım Tarihi:
2014
Sayfa Sayıları:
ss.1-49
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet