Optimization of rhamnolipid production by Pseudomonas aeruginosa OG1 using waste frying oil and chicken feather peptone.


Ozdal M., Gurkok S., Ozdal O.

3 Biotech, cilt.7, ss.117, 2017 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 7
  • Basım Tarihi: 2017
  • Doi Numarası: 10.1007/s13205-017-0774-x
  • Dergi Adı: 3 Biotech
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.117
  • Anahtar Kelimeler: Rhamnolipid, Pseudomonas aeruginosa, Waste frying oil, Chicken feather peptone, Response surface methodology, Box-Behnken design, BIOSURFACTANT-PRODUCING BACTERIUM, RAM HORN PEPTONE
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet