GIDA TEKNOLOJİSİNDE PERMAKÜLTÜR: SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEĞE GİDEN YOL


Gövez E., Dağdelen Türkyılmaz Ü., Özdemir F. N.

GIDA TEKNOLOJİSİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ (Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar) , SALİH ÖZDEMİR,CİHAT ÖZDEMİR,ÖMER FARUK ASLAN, Editör, EFEAKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.31-42, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: EFEAKADEMİ YAYINLARI
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.31-42
  • Editörler: SALİH ÖZDEMİR,CİHAT ÖZDEMİR,ÖMER FARUK ASLAN, Editör
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet