KURKUMİN İÇEREN DİYETLERİN YUMURTA TAVUKLARINDA PERFORMANS, YUMURTA KALİTE KRİTERLERİ VE YUMURTA SARISI YAĞ ASİDİ KOMPOSİZYONU İLE YAĞ ASİDİ DESATÜRAZ VE ÇOK UZUN ZİNCİRLİ YAĞ ASİTLERİ ELONGASYONU GENLERİNİN TANIMLANMASI, KARAKTERİZASYONU VE BU GENLERİN EKSPRESYON SEVİYELERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Tezin Türü: Doktora
Tezin Yürütüldüğü Kurum: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni, Türkiye
Tezin Onay Tarihi: 2024
Tezin Dili: Türkçe
Öğrenci: BÜŞRA DUMLU
Danışman: Şaziye Canan Bölükbaşı Aktaş