Prof.Dr. Mustafa ATASEVER


Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Veterinerlik Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı


Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Beslenme ve Dietetik, Veteriner Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Mühendislik ve Teknoloji

İş Telefonu: +90 442 231 7123
Web: https://avesis.atauni.edu.tr/atasever
Posta Adresi: Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Yakutiye/Erzurum

Metrikler

Yayın

213

Atıf (WoS)

361

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

438

H-İndeks (Scopus)

12

Proje

41

Tez Danışmanlığı

30

Açık Erişim

32
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

Spor ve Beslenme Kitabı
Ders Notu
3.01.2022

Sporcu beslenmesi ve beslenme alanında eğitim görenler için temek kaynak niteliğinde bir kitaptır.

SPOR VE BESLENME.doc Creative Commons License

Yaptığı Tezler

1995

1995

Doktora

Civil peynirinin üretiminde farklı asitlikteki sütlerin kullanımı ile tuzlama tekniklerinin kaliteye etkisi üzerine araştırmalar

Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin/Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

Arapça

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri

Beslenme ve Dietetik

Veteriner Bilimleri

Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü

Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu

Mühendislik ve Teknoloji

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Etik Kurul Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi

2019 - 2021

2019 - 2021

Etik Kurul Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

2016 - 2018

2016 - 2018

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi

2014 - 2018

2014 - 2018

Fakülte Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi

2014 - 2016

2014 - 2016

Senato Üyesi

Atatürk Üniversitesi

2014 - 2015

2014 - 2015

MYO Müdürü

Atatürk Üniversitesi

2008 - 2012

2008 - 2012

Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi

2008 - 2012

2008 - 2012

Senato Üyesi

Atatürk Üniversitesi

2006 - 2012

2006 - 2012

Rektörlük Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi

2005 - 2012

2005 - 2012

Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü

2005 - 2012

2005 - 2012

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

2001 - 2012

2001 - 2012

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi

2001 - 2012

2001 - 2012

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi

1999 - 2012

1999 - 2012

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi

2000 - 2005

2000 - 2005

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

2002 - 2004

2002 - 2004

Yüksekokul Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Sporcu Beslenmesi ve Ergojenik Yardım Çalışma Grubu Üyesi

Spor Bilimleri Derneği

2000 - Devam Ediyor

2000 - Devam Ediyor

Üye

Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odası

1990 - Devam Ediyor

1990 - Devam Ediyor

Üye

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Vakfı

2000 - 2004

2000 - 2004

Başkan

Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odası

Verdiği Dersler

Besin Gıda Hijyeni

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Et Muayenesi I

Lisans

Lisans

Et Muayenesi

Lisans

Lisans

Sağlıklı Beslenme

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Hijyeni

Lisans

Lisans

Olgunlaşma Eğitimi

Doktora

Doktora

Kanatlı Etleri Muayenesi

Doktora

Doktora

Beslenme

Lisans

Lisans

Mezuniyet Tezi II

Lisans

Lisans

Et Ürünleri ve Teknolojisi

Doktora

Doktora

Halk Sağlığı II Sürdürülebilir Kalkınma

Lisans

Lisans

Et Muayenesi ve Teknolojisi

Doktora

Doktora

Et Kimyası

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Mikrobiyolojisi

Lisans

Lisans

Veteriner Halk Sağlığı Sürdürülebilir Kalkınma

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Et Ürünleri Teknolojisi I

Lisans

Lisans

Sporcu Beslenmesi

Lisans

Lisans

Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Lisans

Lisans

Et Muayenesi

Lisans

Lisans

Mezuniyet Tezi

Lisans

Lisans

Et Hijyeni ve Et Ürünleri Teknolojisi

Lisans

Lisans

Halk Sağlığı Sürdürülebilir Kalkınma

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Et Ürünleri Teknolojisi II

Doktora

Doktora

Et Muayenesi II

Doktora

Doktora

Et Hijyeni ve Teknolojisi

Lisans

Lisans

Gıda Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

Lisans

Lisans

Seminer

Lisans

Lisans

Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Beslenmeye Giriş

Ön Lisans

Ön Lisans

Hayvansal Ürünler Teknolojisi

Lisans

Lisans

Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Doktora

Doktora

Fermente Et Ürünleri ve Teknolojisi

Lisans

Lisans

Gıda Hijyeni ve Teknolojisi II

Lisans

Lisans

Et Hijyeni ve Teknolojisi

Lisans

Lisans

Kanatlı Hayvan Ürünleri Hijyeni ve Teknolojisi

Lisans

Lisans

Su Ürünleri Hijyeni

Yönetilen Tezler

2022

2022

Doktora

Probiyotiklerin beyaz peynir üretiminde kullanımı

Atasever M. (Danışman)

H.MAZLUM(Öğrenci)

2019

2019

Yüksek Lisans

Hartum'da tüketime sunulan garisslerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

Atasever M. (Danışman)

N.ABDALHAFEEZ(Öğrenci)

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2020

2020

Helâl Gıda

Atasever M., Alişarlı M.

Journal of Halal Life Style , cilt.2, sa.2, ss.95-101, 2020 (Hakemli Dergi) Creative Commons License

1999

1999

Civil peyniri üretimi

ATASEVER M.

Türk Veteriner Hekimliği Dergisi , cilt.11, ss.56-59, 1999 (Hakemli Dergi)

1999

1999

Laktik asit bakterileri

ATASEVER M.

Türk Veteriner Hekimliği Dergisi , cilt.13, sa.1, ss.44-48, 1999 (Hakemli Dergi)

1996

1996

Süt Endüstrisinde Homojenizasyon

ATASEVER M.

Süt Teknolojisi , cilt.1, ss.38-44, 1996 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2023

2023

Halk sağlığını tehdit eden unsurlar

Atasever M.

Qida təhlükəsizliyi: reallıqlar və perspektivlər, Nakhchivan, Azerbaycan, 26 Aralık 2023

2021

2021

KÖFTELERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE BAMYA MÜSİLAJ BAZLI YENİLEBİLİR KAPLAMANIN ETKİSİ

Tercanlı E., ATASEVER M.

9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi; Erciyes Üniversitesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, 04-07 Kasım 2021, Antalya., Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021

2021

2021

BESİN ALERJİLERİ

Tercanlı E., ATASEVER M.

9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi; Erciyes Üniversitesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, 04-07 Kasım 2021, Antalya., Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021

2021

2021

PROBİYOTİKLERİN BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANIMI

MAZLUM H., ATASEVER M.

9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi; Erciyes Üniversitesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, 04-07 Kasım 2021, Antalya., Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021

2021

2021

DETERMINATION OF HEPATITIS E VIRUS IN SHEEP AND CATTLE BY SEROLOGICAL AND MOLECULAR METHODS DNA SERIES ANALYSIS

Tonbak F., Atasever M.

EUROASIA Congress on Scientific Researches and Recent Trends-VIII , Zambales, Filipinler, 2 - 04 Ağustos 2021, ss.82

2021

2021

A Natural and Functional Food Additive: Propolis

Yakut U., ATASEVER M.

International Congress on Biological and Health Sciences, Türkiye, 26 Şubat 2021

2019

2019

Glifosatın Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi

ZİLBEYAZ R., ATASEVER M.

8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

Erzurum ve Çevresinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Mevsimlere Göre Mineral Madde ve Ağır Metal İçeriği

Özturan K., ATASEVER M.

8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress 24-27th October 2019 Antalya, 24 - 27 Ekim 2019

2018

2018

Erzurum İli Piyasasında Tüketime Sunulan Bazı Peynirlerde Brucella spp. Varlığının Araştırılması

URÇAR S., ATASEVER M.

UMTEB IV.Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, 7 - 09 Aralık 2018

2018

2018

Erzurum Bölgesindeki İçme Sularının Kalitesinin Belirlenmesi ,

GÖKÇEN H., ATASEVER M.

Yakın Doğu Üniversitesi Hayvansal Gıdalar Kongresi, Kıbrıs, 8 - 11 Kasım 2018

2018

2018

Veterinary Public Health Food Safety

ATASEVER M.

1st International Conference on One Health: ProblemsSolıtion, 1 - 02 Haziran 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

Incidence of Aflatoxin M1 in Mare’s Milk from North of Kyrgyzstan

AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., ATASEVER M., İSTANBULLUGİL F. R.

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.510

2018

2018

Microbiological and Histological Quality of Ready-to-Cook Meatballsin Erzurum

URÇAR S., ÖZLÜ H., GEDİKLİ S., ATASEVER M.

1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018

2018

2018

Investigation of Some Pathogenic Bacteria of Chicken Meat Presented for Sale in Erzurum

KILIÇ ALTUN S., ATASEVER M.

1. Uluslararası Gap Tarım ve Hayvancılık Kongresi, 25 - 27 Nisan 2018

2017

2017

Gıda Muhafazasında Işınlama

AYDEMİR ATASEVER M., ATASEVER M.

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi’ni 4-8 Ekim 2017, Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017

2017

2017

Gıda Muhafazasında Engeller Teknolojisi

AYDEMİR ATASEVER M., ATASEVER M.

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi’ni 4-8 Ekim 2017 Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017

2017

2017

Kısrak Sütü ve Sağlık

İSTANBULLUGİL F. R., ATASEVER M.

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi 4-8 Ekim 2017 Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017

2017

2017

Kımız: Fermente Bir Süt Ürünü

İSTANBULLUGİL F. R., ATASEVER M.

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi 4-8 Ekim 2017 Kuşadası, Aydın., 4 - 08 Ekim 2017

2017

2017

Macro-element Levels of Home-made Yoghurt and Sade Yag Collected from Şanlıurfa Turkey

KILIÇ ALTUN S., ATASEVER M.

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi 4-8 Ekim 2017, Kuşadası,Aydın, 4 - 08 Ekim 2017

2017

2017

INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF SOME PLANT EXTRACTS

AYDEMİR ATASEVER M., ATASEVER M., ÖZLÜ H., APAYDIN YILDIRIM B.

2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017

2016

2016

DETERMINATION OF AFLATOXIN M1 LEVELS IN SOME CHEESE TYPES AND RETAIL YOGHURT SAMPLES

KILIÇ ALTUN S., Karaçal Temamoğulları F., ATASEVER M., DEMİRCİ M. S.

International Engineering, Science and Education Conference (INESEC) Diyarbakır/Turkey., 1 - 03 Aralık 2016

2016

2016

Potential Approach for Reducing Incidence of Thermophilic Campylobacter in the Poultry Meat

ADIGÜZEL M. C., BARAN A., ÖZDEMİR S., ATASEVER M.

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi “Sektörle İşbirliği”, 10 - 13 Kasım 2016

2016

2016

Analyzing The Nutritional Habits of Students from The Faculty of Sport Sciences Case of Ataturk University

DEMİREL N., ATASEVER M., VATANSEVER Ş.

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi “Sektörle İşbirliği”, 10 - 13 Kasım 2016

2016

2016

Civil peyniri

ATASEVER M.

Türkiye'de ve Dünyada Yerel- Geleneksel Peynirler Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016

2016

2016

Peynirlerde Aroma Oluşumu

AYDEMİR ATASEVER M., ATASEVER M., ÖZLÜ H.

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016

2016

2016

Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri

ÖZLÜ H., ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M.

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016

2016

2016

Laktik asit bakterileri

ATASEVER M.

Türkiye'de ve Dünyada Yerel- Geleneksel Peynirler Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016

2016

2016

GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON

ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., KARATAŞ N., ATASEVER M.

GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016

2015

2015

Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Gravier Cheese

ERDOĞAN A., TURGUT T., ATASEVER M.

IAAST Kongre, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 11 - 12 Ekim 2015, cilt.1

2015

2015

Bazı Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bakteriosin Üretme Yeteneği

ÖZLÜ H., ATASEVER M.

6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015

2015

2015

Kıymalarda Bazı Patojenlerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu

ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M.

6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015

2015

2015

Kırgızistan ın Gıda İşletmelerinin Genel Durumu ve Hayvansal Gıda Üretimi

İSTANBULLUGİL F. R., ATASEVER M.

6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

Erzurum da Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Listeria spp nin Araştırılması

KAYA E., ATASEVER M.

6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015

2015

2015

Influence of Different Brine Concentration on Fate of Staphylococcus aureus and Enterotoxin in Turkish White Cheese

BARAN A., ERDOĞAN A., ATASEVER M.

the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, to held in Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina on 01-04th October 2015, 1 - 04 Ekim 2015

2015

2015

Vitamin B12 and Folate Levels Colostrum and Transitional Milk from Mothers of Term İnfants

ALKAN POLAT B., AYDEMİR ATASEVER M., KILIÇ BAYGUTALP N., POLAT H., ATASEVER M., ÖZTÜRK N., et al.

International Eurasia Pharmacy Congress, Faculty of Pharmacy, Erzincan University, Erzincan, Turkey, 3 - 07 Eylül 2015

2015

2015

IDENTIFICATION OF SOME PATHOGENS FROM CIVIL AND WHITE CHEESES CONSUMED IN THE PROVINCE OF ERZURUM TURKEY

ATASEVER M., özlü h.

International VETistanbul GroupCongress, St Petesburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015

2015

2015

ıdentification of nonstarter ındigenous lactobacilli from Kars gravier cheese

TURGUT T., ERDOĞAN A., ATASEVER M.

International conference on chemical food and environment engineering, 11 - 12 Ocak 2015

2015

2015

Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Grevier Cheese

TURGUT T., ERDOĞAN A., ATASEVER M.

International Conference on Chemical, Food and Environment Engineering, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 11 - 12 Ocak 2015

2014

2014

Using different packaging methods in Kashar cheese production

ÇETİNKAYA A., ATASEVER M.

2nd International Congress on Food Technology, November 05-07- 2014, Kuşadası, Turkey, 5 - 07 Kasım 2014

2013

2013

Characteristic Of Bacteriocins Produced By Lactic Acid Bacteria

ÖZLÜ H., ATASEVER M.

Days of Veterinary Medicine, Struga, Makedonya, 6 - 08 Eylül 2013

2010

2010

Veterinary Public Health and Food Safety

ATASEVER M.

Problems of Education, Science and Extension in Veterinary Medicine of Ukraine and its Solutions at the Modern Stage, Kyiv 2010, Kiev, Ukrayna, 3 - 05 Ekim 2010 Sürdürülebilir Kalkınma

2010

2010

Ataturk University Faculty of Veterinary Medicine

ATASEVER M.

Problems of Education, Science and Extension in Veterinary Medicine of Ukraine and its Solutions at the Modern Stage, Kyiv 2010, Kiev, Ukrayna, 3 - 05 Ekim 2010

2009

2009

Bacterial Zoonozis and Public Health

ATASEVER M., GÜNER A., AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., URÇAR S.

Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009 Sürdürülebilir Kalkınma

2006

2006

Hellim Peyniri Üretiminde Glukano Delta Lakton Kullanımı

ÇANAKÇI ADIGÜZEL G., ATASEVER M.

2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.48

2005

2005

Civil Peynirinde Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi

BAŞKAYA r., ATASEVER M.

Birinci Ulusal Veteriner Farmakoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2005

2005

2005

Civil Peynirinde Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi

başkaya r., ATASEVER M.

II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2005

Kitap & Kitap Bölümleri

2022

2022

Türk Mutfağında Kars Peynirleri

ÇETİNKAYA A., ATASEVER M.

Türkiye'nin Mutfak Sosyolojisi, Ahmet Cihan, Editör, Akademik Kitaplar, İstanbul, ss.408-423, 2022

2021

2021

Fermente Sucuk

Atasever M., Alişarlı M.

Et ve Et Ürünleri, Canan Hecer, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.47-58, 2021 Creative Commons License

2019

2019

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics

Urçar Gelen S., Çanakçı Adıgüzel G., Atasever M.

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-91, 2019

2019

2019

Sütte Enzimler

Urçar Gelen S., Çanakçı Adıgüzel G., Atasever M.

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-91, 2019

2019

2019

Principles of Chesee Production

AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., ATASEVER M., Zilbeyaz R. N.

Milk and Milk Production, Atasever M., Editör, Digital Akademi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.165-171, 2019

2019

2019

Deve Sütü

YASİN N., ATASEVER M.

Süt ve Süt Ürünleri, Prof. Dr. Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019

2019

2019

Dondurma

TEKİNŞEN K. K., BİÇER Y., ATASEVER M.

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019

2019

2019

Sütte Enzimler

URÇAR S., ÇANAKÇI ADIGÜZEL G., ATASEVER M.

Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel, Prof.Dr.MustafaATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, 2019

2019

2019

Peynir Üretimi Prensipleri

AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., ATASEVER M., ZİLBEYAZ R.

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019

2019

2019

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zooonozlar

ÖZLÜ H., ATASEVER M.

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES 2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, Cetinje, ss.262-269, 2019

2019

2019

Kısrak ve Eşek Sütü

İSTANBULLUGİL F. R., ATASEVER M.

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019

2019

2019

Geleneksel Bir Peynir: Kars Gravyer Peyniri

ÇETİNKAYA A., ATASEVER M.

Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editör, Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara, 2019

2018

2018

NUTRITION AND DIETETICS / BESLENME VE DİYETETİK

ÖZLÜ H., ATASEVER M.

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Prof. Dr. Nizami Duran, Editör, Ivpe, Cetinje, Montenegro, ss.262-269, 2018

2018

2018

Probiyotik, Prebiyotik, Sinbiyotik ve Halk Sağlığı

ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., ZİLBEYAZ R. N.

Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, NİZAMLIOĞLU, Mustafa, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.28-35, 2018

2018

2018

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonozlar

ÖZLÜ H., ATASEVER M.

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, ss.262-269, 2018

2010

2010

Et Ürünleri Üretim Teknolojisi

GÜNER A., ATASEVER M.

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Yayın Ünitesi, Erzurum, 2010

2006

2006

Et Muayenesi

TAYAR M., ATASEVER M.

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Yayın Ünitesi, Erzurum, 2006

2003

2003

Spor ve Beslenme

Atasever M.

Milli Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara, 2003 Creative Commons License

1997

1997

Süt Ürünleri Üretimi ve Kontrolu

TEKİNŞEN O. C., ATASEVER M., KELEŞ A.

Selçuk Üniversitesi Basımevi, Konya, 1997

1994

1994

Süt Ürünleri Üretiminde Starter Kültür

TEKİNŞEN O. C., ATASEVER M.

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Yayın Ünitesi, Konya, 1994

Desteklenen Projeler

2016 - 2019

2016 - 2019

Sucuk Üretiminde Farklı Şekerlerin Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2015 - 2019

2015 - 2019

Bazı Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kalıntılarının Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2015 - 2018

2015 - 2018

Erzurum İlinde Hayvancılıkla Uğraşanların Zoonoz Hastalıklara Yönelik Bilgi Tutum ve Davranışları

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2012 - 2015

2012 - 2015

Süt ve Ürünlerinde İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bakteriyosin Üretme Yeteneği

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2012 - 2014

2012 - 2014

BAZI PEYNİRLERDEN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN BAKTERİYOSİN ÜRETE YETENEĞİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H.

2010 - 2011

2010 - 2011

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ LABARATUARININ EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİ.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ATASEVER M. (Yürütücü)

2009 - 2010

2009 - 2010

Kaşar Peynirinde Laktik Asit Bakterilerinin ve Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2009 - 2010

2009 - 2010

Veteriner Fakültesi Kanatlı Hayvan Ünitesi Revir ve Gezici Klinik Alt Yapı projesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2009 - 2010

2009 - 2010

Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Bazı Peynirlerin Brucella Yönünden İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2008 - 2010

2008 - 2010

Sığır et ve sakatatlarının ICP OES ile iz element ve ağır metal içeriklerinin belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2008 - 2010

2008 - 2010

Sucuklarda doku tipleri ve oranlarının histolojik ve histometrik yöntemlerle belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2007 - 2009

2007 - 2009

Kurut un Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2006 - 2007

2006 - 2007

Süt Üreten İşletmelerde Yem ve Sütün Aflatoksin Yönünden İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2005 - 2007

2005 - 2007

Kurut un Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Creative Commons License
Aydemir Atasever M., Atasever M. (Yürütücü)

2003 - 2005

2003 - 2005

Sucuk Üretiminde Probiyotik Kullanımının E coli O157 H7 Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

2001 - 2002

2001 - 2002

Doğu Anadolu Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Peynirlerin Brucella Spp Yönünden İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Atasever M. (Yürütücü)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Asian-Australasian Journal of Bioscience and Biotechnology

Editör

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi (Academic Platform Journal of Halal Life Style)

Yayın Kurul Üyesi

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

International bulletin of Veterinary Medicine

Yayın Kurul Üyesi

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

International Journal of Nutrition

Yayın Kurul Üyesi

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Asian Journal of Medical and Biological Research

Yayın Kurul Üyesi

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

2010 - Devam Ediyor

2010 - Devam Ediyor

Macedonian Veterinary Review

Danışma Kurul Üyesi

2016 - 2021

2016 - 2021

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BİLİMLERİ DERGİSİ

Danışma Kurul Üyesi

2014 - 2020

2014 - 2020

HARRAN ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ

Danışma Kurul Üyesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Türk Veteriner Hekimler Birliği Vakfı

Üye

1990 - Devam Ediyor

1990 - Devam Ediyor

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Vakfı

Bölge Temsilcisi

Bilimsel Hakemlikler

Aralık 2022

Aralık 2022

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2022

Mart 2022

International Journal of Nutrition

Diğer Dergiler

Ocak 2022

Ocak 2022

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2021

Ağustos 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2021

Nisan 2021

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2021

Ocak 2021

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2020

Aralık 2020

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2020

Kasım 2020

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

the Premier Publishers

Diğer Dergiler

Ekim 2020

Ekim 2020

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye

Eylül 2020

Eylül 2020

Bozok Veterinary Sciences

Diğer Dergiler

Eylül 2020

Eylül 2020

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2020

Eylül 2020

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2020

Nisan 2020

the Premier Publishers

Diğer Dergiler

Nisan 2020

Nisan 2020

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2020

Şubat 2020

The Premier Publishers

Diğer Dergiler

Ocak 2020

Ocak 2020

PUBLIC HEALTH

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2019

Ekim 2019

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Erciyes Üniversitesi, Türkiye

Eylül 2019

Eylül 2019

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye

Şubat 2019

Şubat 2019

ANNALS OF AGRARIAN SCIENCE

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2019

Şubat 2019

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Aralık 2018

Aralık 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Kasım 2018

Kasım 2018

Advancement in Medicinal Plant Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Eylül 2018

Eylül 2018

Kahramanmaraş Sütçü İmam Ün derg

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2018

Ağustos 2018

Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Advancement in Medicinal Plant Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2018

Nisan 2018

Erciyes Üniv. Veteriner Fak. Derg.

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2018

Nisan 2018

Eurasian Journal of Veterinary Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2018

Nisan 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Mart 2018

Mart 2018

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2018

Mart 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Mart 2018

Mart 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Şubat 2018

Şubat 2018

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Ocak 2018

Ocak 2018

TÜRK VETERİNER VE HAYVANCILIK DERGİSİ

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2018

Ocak 2018

Veteriner Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2018

Ocak 2018

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2018

Ocak 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Erciyes Üniversitesi, Türkiye

Ocak 2018

Ocak 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Aralık 2017

Aralık 2017

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2017

Aralık 2017

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Kasım 2017

Kasım 2017

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2017

Kasım 2017

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Eylül 2017

Eylül 2017

Erciyes Üniv. Veteriner Fak. Derg.

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2017

Eylül 2017

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2017

Temmuz 2017

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2017

Temmuz 2017

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Mayıs 2017

Mayıs 2017

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2017

Mayıs 2017

TÜRK VETERİNER VE HAYVANCILIK DERGİSİ

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2017

Mayıs 2017

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Mayıs 2017

Mayıs 2017

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Nisan 2017

Nisan 2017

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2017

Şubat 2017

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2017

Ocak 2017

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2016

Aralık 2016

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2016

Aralık 2016

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2016

Aralık 2016

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Eylül 2016

Eylül 2016

Public Health

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2016

Temmuz 2016

TÜRK VETERİNER VE HAYVANCILIK DERGİSİ

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2016

Temmuz 2016

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2016

Mayıs 2016

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Ocak 2016

Ocak 2016

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2016

Ocak 2016

TÜRK VETERİNER VE HAYVANCILIK DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2015

Haziran 2015

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Erciyes Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2015

Haziran 2015

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Ocak 2015

Ocak 2015

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Kasım 2014

Kasım 2014

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2014

Kasım 2014

TÜRK VETERİNER VE HAYVANCILIK DERGİSİ

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Kasım 2012

Kasım 2012

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Mart 2007

Mart 2007

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

04 Kasım 2021 - 07 Kasım 2021

04 Kasım 2021 - 07 Kasım 2021

9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi; Erciyes Üniversitesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, 04-07 Kasım 2021, Antalya.

Oturum Başkanı

Antalya-Türkiye

04 Kasım 2021 - 07 Kasım 2021

04 Kasım 2021 - 07 Kasım 2021

9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi; Erciyes Üniversitesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, 04-07 Kasım 2021, Antalya.

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Aralık 2018 - 01 Aralık 2018

01 Aralık 2018 - 01 Aralık 2018

Erzurum İli Piyasasında Tüketime Sunulan Bazı Peynirlerde Brucella spp. Varlığının Araştırılması, UMTEB IV.Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi

Katılımcı

Şanlıurfa-Türkiye

01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018

01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018

Erzurum Bölgesindeki İçme Sularının Kalitesinin Belirlenmesi

Katılımcı

--Seçiniz---Kıbrıs (Kktc)

01 Haziran 2018 - 01 Haziran 2018

01 Haziran 2018 - 01 Haziran 2018

1st International Conference on One Health: Problems SolutionSürdürülebilir Kalkınma

Davetli Konuşmacı

Baku-Azerbaycan

01 Haziran 2018 - 01 Haziran 2018

01 Haziran 2018 - 01 Haziran 2018

Veterinary Public Health Food SafetySürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Baku-Azerbaycan

01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018

01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018

EFFECTS OF GRAPE SEED EXTRACT FEEDING ON SOME PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PARAMETERS OF BROILER MEATSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Ohrid-Makedonya

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

nvestigation of Some Pathogenic Bacteria of Chicken Meat Presented for Sale in Erzurum

Katılımcı

-Türkiye

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

Incidence of Aflatoxin M1 in Mare’s Milk from North of Kyrgyzstan

Katılımcı

Şanlıurfa-Türkiye

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

Determination of Packaging and Storage Conditions of Erzurum Cheese Halva

Katılımcı

Şanlıurfa-Türkiye

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

Microbiological and Histological Quality of Ready-to-Cook Meatballsin Erzurum

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

Katılımcı

Aydın-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

Erzurum İlinde Hayvancılıkla Uğraşanların Zoonoz Hastalıklara Yönelik Bilgi, Tutum ve Davranışları, 4-8 Ekim 2017

Katılımcı

Aydın-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

Gıda Muhafazasında Engeller Teknolojisi

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

Kısrak Sütü ve Sağlık

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

Macro-element Levels of Home-made Yoghurt and Sade Yag Collected from Şanlıurfa Turkey

Katılımcı

Aydın-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

Kımız: Fermente Bir Süt Ürünü

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

Gıda Muhafazasında Işınlama

Katılımcı

-Türkiye

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OFSOME PLANT EXTRACTS

Katılımcı

Tbilisi-Gürcistan

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

THE EFFECTS OF TARAXACUM OFFİCİNALE L. AND HYPERİCUM SCABRUM L. EXTRACT ON MEAT QUALİTY OF BROİLERS SUBJECTED TO HEAT STRESS

Katılımcı

Tbilisi-Gürcistan

01 Aralık 2016 - 01 Aralık 2016

01 Aralık 2016 - 01 Aralık 2016

DETERMINATION OF AFLATOXIN M1 LEVELS IN SOME CHEESE TYPES AND RETAIL YOGHURT SAMPLES

Katılımcı

Diyarbakır-Türkiye

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

Analyzing The Nutritional Habits of Students from The Faculty of Sport Sciences Case of Ataturk University

Katılımcı

Lefkoşa-Kıbrıs (Kktc)

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

The Evaluation of Effectiveness of Different Enzyme Combinations and İncubation Time on RNA Concentration of Enterotoxigenic S aureus Extracted From Milk

Katılımcı

-Türkiye

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

Potential Approach for Reducing Incidence of Thermophilic Campylobacter in the Poultry Meat

Katılımcı

Lefkoşa-Kıbrıs (Kktc)

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

Laktik asit bakterileri, Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu

Katılımcı

-Türkiye

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri, Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu

Katılımcı

-Türkiye

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

Civil peyniri, Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu

Katılımcı

Kars-Türkiye

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

Kafkas Universitesi Kars Peynircilik sempozyumu

Moderatör

Kars-Türkiye

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

01 Temmuz 2016 - 01 Temmuz 2016

Peynirlerde Aroma Oluşumu, Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu

Katılımcı

Kars-Türkiye

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

GAMMAAMINOBUTYRIC ACID AND DOPAMINE LEVELS IN BREAST MILK AT DIFFERENT LACTATION STAGES

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

Influence of Different Brine Concentration on Fate of Staphylococcus aureus and Enterotoxin in Turkish White Cheese

Katılımcı

-Bosna-Hersek

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Bazı Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bakteriosin Üretme Yeteneği

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Kıymalarda Bazı Patojenlerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Erzurum da Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Listeria spp nin Araştırılması

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Grevier Cheese

Katılımcı

-Birleşik Arap Emirlikleri

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Beyaz Peynirde Farklı Salamura Konsantrasyonu ve Olgunlaşma Süresinin Enterotoksijenik Staphylococcus aureus un Gen Aktivitesi Üzerine Etkisinin tr PCR ile Değerlendirilmesi

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Kırgızistan ın Gıda İşletmelerinin Genel Durumu ve Hayvansal Gıda ÜretimiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

-Türkiye

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

Vitamin B12 and folate levels in human milk from mothers of pre term infants at different lactation stages, International Eurasia Pharmacy Congress Erzincan Turkey

Katılımcı

Erzincan-Türkiye

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

Vitamin B12 and folate levels in colostrum and transitional milk from mothers of term infants, International Eurasia Pharmacy Congress Erzincan Turkey

Katılımcı

Erzincan-Türkiye

01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015

01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015

SOME MICROBIOLOGICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF WHITE CIVIL AND KASHAR CHEESES PURCHASED FROM MARKETS IN ERZURUM TURKEY, International VETistanbul GroupCongress

Katılımcı

Sankt-Peterburg-Rusya

01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015

01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015

IDENTIFICATION OF SOME PATHOGENS FROM CIVIL AND WHITE CHEESES CONSUMED IN THE PROVINCE OF ERZURUM TURKEY, International VETistanbul GroupCongress, St Petesburg

Katılımcı

Sankt-Peterburg-Rusya

01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014

01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014

Using different packaging methods in Kashar cheese production, 2nd International Congress on Food Technology, November 05-07- 2014, Kuşadası, Turkey

Katılımcı

Aydın-Türkiye

01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013

01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013

Süt ve Sağlık; Kafkas Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü "Süt ve Sağlık" Paneli, 7 Ekim 2013

Katılımcı

Kars-Türkiye

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

Characteristic Of Bacteriocins Produced By Lactic Acid Bacteria Meats, Days of Veterinary Medicine, 2013 4th International Scientifi c Meeting06-08 September 2013 Struga, Republic of Macedonia

Katılımcı

Ohrid-Makedonya

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria in Kashar Cheese, Days of Veterinary Medicine, 2013 4th International Scientifi c Meeting06-08 September 2013 Struga, Republic of Macedonia

Katılımcı

Ohrid-Makedonya

01 Mayıs 2013 - 01 Mayıs 2013

01 Mayıs 2013 - 01 Mayıs 2013

Süt ve Beslenme; Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dünya Süt Günü-Süt ve Sağlık Paneli 31 Mayıs 2013, Kayseri

Katılımcı

Kayseri-Türkiye

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

Kara Kekik Thymbra Spicata Yağının Broiler Etlerinin Bazı Kimyasal Özelliklerine Etkisi; Gıda Katkı Maddelerinin Halk Sağlığı Açısından Önemi; 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 3-6 Nisan 2013, AntalyaSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

-Türkiye

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

Gıda Katkı Maddelerinin Halk Sağlığı Açısından Önemi; 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 3-6 Nisan 2013, AntalyaSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

Veteriner Hekimlik Eğitiminde Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı; Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Paneli, Kafkas Üniversitesi, 30.04.2013, KarsSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Kars-Türkiye

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

Farklı Ambalajlama Yöntemlerinin Kaşar Peyniri Üretiminde Kullanılması; 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 3-6 Nisan 2013, Antalya

Katılımcı

-Türkiye

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

Kara Kekik Tymbra Spicata Yağının Broiler Etinin Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi; 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 3-6 Nisan 2013, Antalya

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

Erzurum da Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Mineral Madde ve Ağır Metal İçerikleri; 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 13-16 Ekim 2011, Antalya

Katılımcı

-Türkiye

01 Haziran 2011 - 01 Haziran 2011

01 Haziran 2011 - 01 Haziran 2011

Sıcaklık Stresine Maruz Bırakılan Broilerde Vitamin C ve Lipoik Asidin Besi Performansı Etin pH sı ve Rengine Etkisi; VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (Uluslararası Katılımlı), 30 Haziran -1 Temmuz 2011, Samsun

Katılımcı

Samsun-Türkiye

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

Some quality properties of kurut a traditional dairy product in Erzurum Turkey, Days of Veterinary Medicine, 2010, 28-30 October 2010, Ohrid, R, Macedoni

Katılımcı

-Türkiye

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

Aflatoxin M1 levels in retail yoghurt and ayran in Erzurum Turkey, Days of Veterinary Medicine, 2010, 28-30 October 2010, Ohrid, R, Macedoni

Katılımcı

-Türkiye

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

Occurrence of aflatoxin M1 in UHT milk in Erzurum Turkey, Days of Veterinary Medicine, 2010, 28-30 October 2010, Ohrid, R, Macedoni

Katılımcı

-Türkiye

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

Determination of aflatoxin M1 levels in some cheese types consumed in Erzurum Turkey, Days of Veterinary Medicine, 2010, 28-30 October 2010, Ohrid, R, Macedoni

Katılımcı

Ohrid-Makedonya

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

Determination of aflatoxin M1 level in butter samples consumed in Erzurum Turkey, Days of Veterinary Medicine, 2010, 28-30 October 2010, Ohrid, R, Macedoni

Katılımcı

-Türkiye

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

Effects of Age and Breed on Trace Elements Fe Zn Cu Pb Cd Concentratıons in Offal and Muscles of Cattle, Days of Veterinary Medicine, 2010, 28-30 October 2010, Ohrid, R, Macedoni.

Katılımcı

Ohrid-Makedonya

01 Ekim 2010 - 01 Ekim 2010

01 Ekim 2010 - 01 Ekim 2010

Ataturk University Faculty of Veterinary Medicine, Problems of Education, Science and Extension in Veterinary Medicine of Ukraine and its Solutions at the Modern Stage, Kyiv 2010

Katılımcı

Kyyiv-Ukrayna

01 Ekim 2010 - 01 Ekim 2010

01 Ekim 2010 - 01 Ekim 2010

Veterinary Public Health and Food Safety, Ataturk University Faculty of Veterinary Medicine, Problems of Education, Science and Extension in Veterinary Medicine of Ukraine and its Solutions at the Modern Stage, Kyiv 2010Sürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Kyyiv-Ukrayna

01 Haziran 2010 - 01 Haziran 2010

01 Haziran 2010 - 01 Haziran 2010

Veteriner Fakültelerinde Gıda Eğitimi ve Öneriler; Uluslar arası Katılımlı Veteriner Hekimliği Kongresi ve Expo-Vet 03–06 Haziran 2010

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Aralık 2009 - 01 Aralık 2009

01 Aralık 2009 - 01 Aralık 2009

New emerging and re emerging bacterial foodborne disease; Public Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, (International Conference), 14-16 December 2009, Genja, Azerbaijan.

Katılımcı

-Azerbaycan

01 Aralık 2009 - 01 Aralık 2009

01 Aralık 2009 - 01 Aralık 2009

The Incidence and role of Mycobacterium paratuberculosis Mycobacterium avium sbsp paratuberculosis in breeding and the etiology of Crohn s Disease and infection risk via food; Public Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, (International Conference), 14-16 December 2009, Genja, Azerbaijan.

Katılımcı

Ganca-Azerbaycan

01 Aralık 2009 - 01 Aralık 2009

01 Aralık 2009 - 01 Aralık 2009

Some quality properties of kurut a traditional dairy product in Turkey; Public Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, (International Conference), 14-16 December 2009, Genja, Azerbaijan.

Katılımcı

Ganca-Azerbaycan

01 Aralık 2009 - 01 Aralık 2009

01 Aralık 2009 - 01 Aralık 2009

Bacterial zoonozis and public health; Public Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, (International Conference), 14-16 December 2009, Genja, AzerbaijanSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Ganca-Azerbaycan

01 Ekim 2009 - 01 Ekim 2009

01 Ekim 2009 - 01 Ekim 2009

Sıcaklık Stresi Altındaki Bıldırcın Rasyonlarına Vitamin E C ve Lipoik Asit İlavesinin Besi Performansı ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi, 5. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (uluslararası katılımlı) 30 Eylül 3 Ekim 2009,Tekirdağ

Katılımcı

Tekirdağ-Türkiye

01 Nisan 2009 - 01 Nisan 2009

01 Nisan 2009 - 01 Nisan 2009

Determining aflatoxin B1 levels in deep red ground pepper isot using immunoaffinity column combined with ELISA, 1st International Congress of Food Hygiene, April 25-26, Tehran, Iran

Katılımcı

Tehran-İran

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

Erzurum İli Hayvancılığının Yapısal Özellikleri ve Yakın Gelecekteki Durumu Üzerine Genel Değerlendirme, Türkiye 10. Gıda Kongresi, 21-23 Mayıs 2008, Erzurum

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

Et ve Et Ürünlerinde BSE Risk Materyali Var mıdır? Türkiye 10. Gıda Kongresi, 21-23 Mayıs 2008, Erzurum

Katılımcı

-Türkiye

01 Aralık 2007 - 01 Aralık 2007

01 Aralık 2007 - 01 Aralık 2007

Halk sağlığı açısından Bovine Spongioform Encephalopathy, I. Ulusal Zoonoz Kongresi, 3-6 Aralık 2007Sürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

-Türkiye

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

Erzurum da Tüketime Sunulan Cağ Kebaplarında Bazı Patojenlerin Varlığının Araştırılması, 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 18-20 Eylül 2006

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

Erzurum da Tüketime Sunulan Buğday Unlarında Tespit Edilen Toplam Aflatoksin Aflatoksin B1 ve Okratoksin A Değerleri, 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 18-20 Eylül 2006

Katılımcı

-Türkiye

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

Erzurum Bölgesinde Tüketime Sunulan Süt ve Ürünlerinin Aflatoksin M1 Yönünden İncelenmesi, 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 18-20 Eylül 2006

Katılımcı

-Türkiye

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

Civil peynirinin mikrobiyolojik nitelikleri, 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 18-20 Eylül 2006

Katılımcı

-Türkiye

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

Hellim Peyniri Üretiminde Glukano Delta Lakton Kullanımı, 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 18-20 Eylül 2006

Katılımcı

-Türkiye

01 Eylül 2005 - 01 Eylül 2005

01 Eylül 2005 - 01 Eylül 2005

Civil Peynirinde Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi, Birinci Ulusal Veteriner Farmakoloji Kongresi, 22-24 Eylül 2005

Katılımcı

Ankara-Türkiye

01 Ağustos 2004 - 01 Ağustos 2004

01 Ağustos 2004 - 01 Ağustos 2004

Spor ve Beslenme, Çim Hokeyi 1. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu, T.C. Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Erzurum 9-22 Ağustos 2004

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

01 Haziran 2004 - 01 Haziran 2004

01 Haziran 2004 - 01 Haziran 2004

Spor ve Beslenme, Boks 1. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu, T.C. Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, 19-30 Haziran 2004 Erzurum

Katılımcı

-Türkiye

01 Nisan 2004 - 01 Nisan 2004

01 Nisan 2004 - 01 Nisan 2004

Organik Hayvansal Ürünler, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü Eğitim Semineri, 12 Nisan 2004

Katılımcı

-Türkiye

01 Nisan 2004 - 01 Nisan 2004

01 Nisan 2004 - 01 Nisan 2004

Organik Hayvansal Ürünler, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü Eğitim Semineri, Nisan 2004

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

01 Şubat 2004 - 01 Şubat 2004

01 Şubat 2004 - 01 Şubat 2004

Organik Ürün İşleme, Doğu Anadolu Bölgesi Organik Tarım Potansiyeli, Problemleri ve Çözüm Önerileri Paneli Tarım ve Köyişleri Bakanlığı-Food and Agricultural Organization, 19 Şubat 2004, Panelist

Katılımcı

-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 378

h-indeksi (WOS): 11

Jüri Üyelikleri

Ocak-2023

Ocak 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi

Kasım-2022

Kasım 2022

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlik Sınavı - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi

Ocak-2021

Ocak 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlik Sınavı - Atatürk Üniversitesi

Kasım-2020

Kasım 2020

Akademik Kadroya Atama-Profesörlük

Akademik Kadroya Atama - Atatürk Üniversitesi

Eylül-2020

Eylül 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2020

Temmuz 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlik Sınavı - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2020

Haziran 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlik Sınavı - Atatürk Üniversitesi

Şubat-2020

Şubat 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Atatürk Üniversitesi

Ocak-2020

Ocak 2020

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2019

Haziran 2019

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2019

Haziran 2019

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi

Ocak-2019

Ocak 2019

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2018

Temmuz 2018

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği - Atatürk Üniversitesi