Desteklenen Projeler
-
2019 - 2020 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanı Meslek Günleri Sempozyumu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TAN M. (Yürütücü), EJDER APAY S., GÜR E. Y., TAŞĞIN E., AYDIN ÇİL M., ÇAPIK A., et al.
-
2018 - 2020 Beslenme ve Diyetetik Bölümü Besin İşleme ve Araştırma Laboratuvarı Alt Yapısını Geliştirme
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TAŞĞIN E. (Yürütücü), ÖZLÜ H., KARATAŞ N., AKALIN H., AYDIN ÇİL M., ÖZGERİŞ F. B.
-
2015 - 2019 "BAZI ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT VE NİTRİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ"
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., YILDIRIM Y.
-
2015 - 2019 "SUCUK ÜRETİMİNDE FARKLI ŞEKERLERİN KULLANIMININ KALİTE ÜZERİNE ETKİSİ"
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., PAMUK Ş.
-
2015 - 2018 "ERZURUM İLİNDE HAYVANCILIKLA UĞRAŞANLARIN ZOONOZ HASTALIKLARA YÖNELİK BİLGİ, TUTUM VE DAVRANIŞLARI
-
2012 - 2014 BAZI PEYNİRLERDEN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN BAKTERİYOSİN ÜRETE YETENEĞİ