SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular
, cilt.4, ss.28-34, 2018 (Hakemsiz Dergi)
Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.195-200, 2016 (Hakemli Dergi)
Botulizm
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics
, cilt.1, ss.76-81, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Gıdalara Yüksek Basınç Uygulaması
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.7-27, 2008 (Hakemli Dergi)
Gıdalara Yüksek Basınç Uygulaması
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.7-27, 2008 (Hakemli Dergi)
Gıda Teknolojisinde Kullanılan Yüksek Basınç Sistemleri ve Mikroorganizmalar Üzerine Yüksek Basıncın Etkisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.58-74, 2008 (Hakemli Dergi)
Gıda Teknolojisinde Kullanılan Yüksek Basınç Sistemleri ve Mikroorganizmalar Üzerine Yüksek Basıncın Etkisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.58-74, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Incidence of Aflatoxin M1 in Mare’s Milk from North of Kyrgyzstan
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.510
Acrylamide in Foods
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.691
Microbiological and Histological Quality of Ready-to-Cook Meatballsin Erzurum
1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018
Determination of Packaging and Storage Conditions of Erzurum Cheese Halva
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018
Erzurum İlinde Hayvancılıkla Uğraşanların Zoonoz Hastalıklara Yönelik Bilgi, Tutum ve Davranışları
7.Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 04 Ekim 2017 - 08 Ekim 1017
EGG AS A FUNCTIONAL FOOD
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017
Medical and Aromatic Plants Use in The Food and Effects on The Health
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017
The Bioactive Compounds of Tea and Decaffeinated Tea and Effects on The Health
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017
MEDİCAL AND AROMATIC PLANTS USE İN THE FOOD AND EFFETS ON THE HEALTH”
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017
THE EFFECTS OF TARAXACUM OFFİCİNALE L. AND HYPERİCUM SCABRUM L. EXTRACT ON MEAT QUALİTY OF BROİLERS SUBJECTED TO HEAT STRESS
2nd International Science Symposium “Science Festival”, 5 - 08 Eylül 2017
INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF SOME PLANT EXTRACTS
2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017
THE EFFECTS OF TARAXACUM OFFİCİNALE L. AND HYPERİCUM SCABRUM L. EXTRACT ON MEAT QUALİTY OF BROİLERS SUBJECTED TO HEAT STRESS
2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017
THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT
at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017
Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri
Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016
Peynirlerde Aroma Oluşumu
Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016
GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON
GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016
Bazı Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bakteriosin Üretme Yeteneği
6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015
IDENTIFICATION OF SOME PATHOGENS FROM CIVIL AND WHITE CHEESES CONSUMED IN THE PROVINCE OF ERZURUM TURKEY
International VETistanbul GroupCongress, St Petesburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015
SOME MICROBIOLOGICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF WHITE CIVIL AND KASHAR CHEESES PURCHASED FROM MARKETS IN ERZURUM TURKEY
International VETistanbul GroupCongress, 7 - 09 Nisan 2015
EFFECTS OF GRAPE SEED EXTRACT FEEDING ON SOME PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PARAMETERS OF BROILER MEAT
7th Central European Congress on Food, Ohrid, MAKEDONYA, 21 - 25 Mayıs 2014
Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi
4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Isolation And Identifi cation Of Lactic Acid Bacteria In Kashar Cheese
Days of Veterinary Medicine, Struga, Makedonya, 6 - 08 Eylül 2013
Characteristic Of Bacteriocins Produced By Lactic Acid Bacteria
Days of Veterinary Medicine, Struga, Makedonya, 6 - 08 Eylül 2013
ISOLATION AND IDENTIFICATION OF LACTIC ACIDBACTERIA IN KASHAR CHEESE
ProceedingsDays of veterinary medicine, 6 - 08 Eylül 2013
Occurrence of aflatoxin M1 in UHT milk in Erzurum Turkey
Days of Veterinary Medicine, 28 - 30 Ekim 2010, ss.48
Bacterial Zoonozis and Public Health
Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009
Kitap & Kitap Bölümleri
Peynir Üretimi Prensipleri
Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019
Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonozlar
CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, ss.262-269, 2018