Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Beslenmenin Bağırsak Mikrobiyotasına Etkisi/The Effect of Nutrition on Intestinal Microbiota

International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.602-608

Beslenmenin Bağırsak Mikrobiyotasına Etkisi/The Effect of Nutrition on Intestinal Microbiota

International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.602-608

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313

Acrylamide in Foods

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.691

EGG AS A FUNCTIONAL FOOD

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017

Medical and Aromatic Plants Use in The Food and Effects on The Health

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

The Bioactive Compounds of Tea and Decaffeinated Tea and Effects on The Health

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

MEDİCAL AND AROMATIC PLANTS USE İN THE FOOD AND EFFETS ON THE HEALTH”

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017

INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF SOME PLANT EXTRACTS

2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017

THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT

at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017

Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016

Peynirlerde Aroma Oluşumu

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016

GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON

GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016

Characteristic Of Bacteriocins Produced By Lactic Acid Bacteria

Days of Veterinary Medicine, Struga, Makedonya, 6 - 08 Eylül 2013

Bacterial Zoonozis and Public Health

Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Principles of Chesee Production

Milk and Milk Production, Atasever M., Editör, Digital Akademi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.165-171, 2019

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zooonozlar

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES 2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, Cetinje, ss.262-269, 2019

Peynir Üretimi Prensipleri

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019

NUTRITION AND DIETETICS / BESLENME VE DİYETETİK

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Prof. Dr. Nizami Duran, Editör, Ivpe, Cetinje, Montenegro, ss.262-269, 2018

NUTRITION AND DIETETICS / BESLENME VE DİYETETİK

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Prof. Dr. Nizami Duran, Editör, Ivpe, Cetinje, Montenegro, ss.262-269, 2018

Probiyotik, Prebiyotik, Sinbiyotik ve Halk Sağlığı

Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, NİZAMLIOĞLU, Mustafa, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.28-35, 2018

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonozlar

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, ss.262-269, 2018

Metrikler

Yayın

57

Atıf (WoS)

95

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

117

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

8

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları