Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
WoS Araştırma Alanları: Sanat ve Beşeri Bilimler (Ahci), Sosyal Bilimler (Soc)
Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler
Metrikler

Yayın

53

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

10

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

54

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

30

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

10

Toplam Atıf Sayısı

51

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları