Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gıda Çalışmaları Nasıl Bir Akademik Sahadır?

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ENGINEERING, NATURAL AND SOCIAL SCIENCES, Batman, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2021, ss.180-184 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Portakal

Meyvelerin Kültürel Tarihi, Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-103, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Bal Kabağı

Meyvelerin Kültürel Tarihi, Dr. Öğr. Üyesi Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.21-32, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Tasarım Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-52, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Edebiyat Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.81-99, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Sinemada Yemeğin Göstergebilimsel Analizi

Turizm İletişiminde Yeni Yaklaşımlar, Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Efeakademi Yayınları , İstanbul, ss.235-244, 2022

Tasarım Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Başar, Fatma ve Bayraktar, Yusuf, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-51, 2022

Organik Restoranlar

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Serçeoğlu Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.378-389, 2022

Edebiyat Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Başar, Fatma ve Bayraktar, Yusuf, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.81-99, 2022

Yerel Gıda Bağlamında Ülkelerin Gastronomik Bilim Politikaları: Sistematik Literatür İncelemesi

Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, Seçim Yılmaz, Zafer Kavacık Saadet, Uslu Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.1-24, 2022

gastronomic evolution

gece akademi, İstanbul, 2019

Ansiklopedide Bölümler

Erkunt Öner

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Soframız Nur Hanemiz Mamur

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Casino

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Deluxe Kruvaziyer

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Haydi Sofraya

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Çağdaş Müzecilik Yaklaşımı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Destinasyon Sadakati

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Arkeolojik Kazı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Destinasyon Denkliği

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Çalıştay

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Ekmek Kitabı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Hamini Gırtlak

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Ehlikeyfin Kitabı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Hard-Hit Restaurant Industry

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Sultan Sofraları

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Destinasyon Karşıtlığı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Düzenlenmiş Ören Yeri

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Çıplaklar Kampı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Metrikler

Yayın

45

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

3

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları