Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler

Yayın

61

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

14

Atıf (WoS)

150

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

140

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

403

H-İndeks (Scholar)

12

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

10

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim